Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért ilyen gáz ez a mai világ?

Miért ilyen gáz ez a mai világ?

Figyelt kérdés

hacsak a táplálkozást nézzük, az emberek nem ételhez akarnak jutni hanem LE AKARJÁK ADNI a felesleget(húú hogy az milyen nehéz) ,és sokat eszem és mégsem hízok ,de már számtalanszor éltem olyan napokat amikor nem volt sok kaja otthon vagy nem szerettem ami volt és nem ettem és éhes voltam ,de mégsem éreztem rosszul magam

régen azért küzdöttek hogy legyen kajájuk most meg megy a punnyadás ,mindenki annyit eszik amennyit akar ,és "fogyni akarok" ,én már kondizok 3 éve mert annyira zavart hogy mindenki mondta hogy "olyan vékony vagy" ,most már nem mondják

aki fogyni akar mért nem áll neki ,de mégis annyira erőlködik, dehisz ez SZÁNALMAS....

2010. okt. 14. 18:59
 1/5 A kérdező kommentje:
jah és persze tudom hogy eleve én is szánalmas vagyok
2010. okt. 14. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenki szánalmas!:D

Hát azért nem olyan könnyű ez, van aki ha nem eszik rosszúl lesz elájul etc etc, szóval te könnyen beszélsz,de másnak ez kínszenvedés főleg ha már 100 kg és a kaja az "élete"olyan mint másnak a drog,vagy a cigi vagy akármi más szenvedély!

2010. okt. 14. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
nem ezért gáz a világ, ez semmi, hanem mert leszarják egymást az emberek, mindenki a saját pitiáner céljait kergeti, olyan meg hogy közösség, már régóta nincs.
2010. okt. 14. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem attól hízik el valaki, hogy túl sokat eszik, hanem attól, hogy nem megfelelő minőségű ételeket eszik. A szegények között rengeteg a túlsúlyos, pedig sokszor alig futja nekik ételre.
2010. okt. 14. 20:39
 5/5 A kérdező kommentje:
csak unatkoztam:S
2010. okt. 14. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!