Hogyan hallgatsz zenét, amikor senki nem lát?
Figyelt kérdés
Mit csinálsz ? Ugrálsz, léggitározol, headbangelsz, énekelsz, táncolsz ?
Illetve kaptak már rajta, hogy valamelyiket művelted ?:D
Kor/nem is jöhet.
2010. okt. 13. 20:47
11/15 anonim válasza:
Headbang és éneklés leginkább.Ja és persze hangerő a maxon.Még nem kaptak rajta.
18/L
12/15 anonim válasza:
Egyszerűen csak énekelni szoktam , néha tátogni meg táncolni. Sajnos egyszer lebuktam xD a zene mellett hallani lehetett a hangomat is sajna úgyhogy azóta inkább csak tátogok :DD.
13/15 anonim válasza:
En nagyon benne vagyok es felejtem el,h nem vagyok egyedul a hazban..tisztara a szinpadon erzem magam... mutogatok alevegobe..es amikor meglat valaki akkor elkezdem kiabalni.hogy ott egy poooooook! meg van amikor becsukom a szemem .. edesanyam meg hiv segiteni,vagy akarmi es en nem hallom.. jon be es rancigal..en meg annykira szegyelem magma foleg ha mas is van mellette.. teljes atelessel hallgatom a zenet minden nap.. fuggo vagyok.. mindenhol ahol el er dobolom a kedvenc dalaim ritmusat es idezgetek szovegekbol ,zongoran is van amikor annyiar benne vagyok.. rancolom a homlokom.. teljesen orultnek tunhetek kivulrol..de szerintem a szuleim meg barataim mar megszoktak.. L
14/15 anonim válasza:
Ha egyedül vagyok itthon, éneklek, ha nem, akkor pedig felteszem a füllhallgatót, és hallgatom a kedvenc számaimat.
Körbenézek, és ha épp nincs a közelben senki, tátogom a szöveget, minta én énekelném... :) Tök jó!
15/15 anonim válasza:
Jó hangosan hallgatom, hogy ne halljam a saját üvegvágó hangom és úgy énekelek :D Meg néha headbangelek de mindig elkezdek röhögni magamon hogy milyen hülyén festhetek és inkább abbahagyom :'D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!