Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miatt nem fogok találni...

Ez miatt nem fogok találni barátnőt?

Figyelt kérdés

ÜDV MINDENKINEK!

Sajnos a családban, csak nekem van ilyen problémám, hogy 16 évesen csak 13 centi a péniszem és körül vagyok metélve(fitymaszűkület miatt) félek, hogy ez miatt nem fogok találni barátnőt mert akinek nincs vagy 16 centi azzal szóba se állnak mai nők :S

2010. okt. 12. 14:25
 1/8 A kérdező kommentje:
és nem kérek olyan válaszokat, hogy "Én 13 éves vagyok és nekem 20 centi"
2010. okt. 12. 14:27
 2/8 anonim ***** válasza:

Honnan vetted, hogy baj a 13cm? :)

Semmi gond nincs vele, átlagos méretű, és amikor eksön van senkit nem fog érdekelni, hogy 3cm-el kisebb, mint a másiknak! A lényeg, hogy jó kemény legyen, de nem csak a farkaddal tudsz kényeztetni egy lányt. Nem hiszem, hogy a körülmetélés gond volna, attól te is ugyan úgy tudod használni, esetleg nem annyira érzékeny, de ezt csak te tudod. Ne is idegesítsd magad ilyeneken, amelyik lány pedig szóvá teszi zavard el. :D

2010. okt. 12. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
22/l voltam :)
2010. okt. 12. 15:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem a keménységgel van a gond mert olyan kemény mint a kő xD

csak hát olyan kicsinek tűnik :(

2010. okt. 12. 15:13
 5/8 anonim ***** válasza:

ua. vagyok

Neked kicsinek tűnik. Hidd el nem jó a nagy farok, azzal csak fájdalmat lehet okozni, nem pedig élvezetet.

A női orgazmus nem attól lesz, hogy a gyomráig ér a broki. :D Ahhoz elég akár 10 is. Légy gyengéd és figyelmes, érezze a lány, hogy ő most neked ő a királynő, és alig fogja várni, hogy betedd neki az a 13cm-es férfiasságot. ;)

2010. okt. 12. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted mindenki úgy ismerkedett meg a párjával, hogy mutogatta a farkát neki és a csaj meg lemérte? Menny már.. Amúgy nekem kb 15.5 akkor nekem sem lesz csajom? :'( Ekkora hülyeséget b@szki. :D
2010. okt. 12. 15:32
 7/8 anonim ***** válasza:
nem azért ,de a női hüvely 10-15 cm hosszú... -.-
2010. okt. 12. 15:55
 8/8 anonim ***** válasza:

De neked legalább nincsen fitymaszűkületed már, hidd el, az sokkal szarabb volna, én tudom...:S

17/F

2010. okt. 12. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!