Pityeregtetek már ilyesmin?
Figyelt kérdés
ezt a blogot tegnap találtam, még nagyon új... valahogy úgy érzem ebben a lányban egy csomó világfájdalom van, de nem tudom ki lehet, és hogyan beszélhetnék vele. titeket nem szomorít el?2010. okt. 11. 16:57
1/8 anonim válasza:
lemaradt, hogy melyik blogról van szó, de egyébként nem a válaszom, kétlem hogy újat tudna mutatni.
2/8 anonim válasza:
mm,jó kérdés.
melyik ez a blog?
szívesen megnézném
4/8 anonim válasza:
Ja, a válasz megadásában sokat segítene ha belinkelnéd a blogot:)
5/8 anonim válasza:
Nem nem tudnék mert mindenkinek megvan a saját maga problémája, rengeteg embernek vannak problémái, ha nekem gondom van probálom megoldani és szebbé tenni a dolgokat nem kiirosgatom h majd mások sajnáljanak milyen rossz nekem..ezzel szerintem elis árultam a véleményem az egészról.
6/8 A kérdező kommentje:
jajj, istenem ne haragudjatok nem linkeltem :D nekem ez csak azért fura, mert tűnik regénynek, meg ilyen magasajanálónak csak...olyan kivülálló vagy mi :S
2010. okt. 11. 17:05
7/8 anonim válasza:
hogy találtad meg? nem mintha az enyém lenne
hát én ezen nem tudok még csak pityeregni sem, pedig most igazán sírhatnékom van, mint mindig, hasonlóak lehetnek az érzései, mint nekem, csak nem tudom, olyan más, tényleg álmodozó, de olyan tipikus
8/8 anonim válasza:
én sem...
nekem ennél nagyobb gondjaim vannak! :(
örülnék, ha a helyébe lehetnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!