Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék leszokni a masztur...

Hogy tudnék leszokni a maszturbálásról, erkölcstelen dolgok nézéséről? Last. One Left?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 18:09
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Egy ideig nincs eszembe,sokszor Istenre gondolok,meg egészen más témákra(hogy eltereljem a gondolatokat),de utána idővel a csajokra és ilyen dolgokra gondolok,és mindig egyre többet,és már "nem birom ki"...

Lehet hogy azért sem birom ki hogy ne csináljam,mert sokszor fáradt vagyok már esténként,meg csütörtök-péntekenként +(csajom sincs xD:S:),és így jobb ha csinálom

2010. okt. 12. 20:29
 22/33 A kérdező kommentje:
jah,de itt az önkielégítésre gondolok,az erkölcstelen dolgok nézése az csak utána és néha...
2010. okt. 12. 20:31
 23/33 anonim ***** válasza:
56%

Figyelj csak. :)

Ha lenne lánytestvéred lefeküdnél vele?

Ne értsd félre, csak kíváncsi vagyok valamire.

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 13. 17:33
 24/33 A kérdező kommentje:

Fujj ahh biztos hogy nem,undorító dolog lenne...

Miért?

2010. okt. 13. 17:48
 25/33 anonim ***** válasza:
46%

ezt nézd meg:

soha többé nem fogsz ilyenekre gondolni:

[link]

2010. okt. 13. 19:11
 26/33 A kérdező kommentje:
xDxD :D
2010. okt. 13. 20:54
 27/33 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező.

Tagja vagy valamilyen vallási csoportnak? Hiszed Isten létét? Ezekre légy szíves válaszolj, ha megkérhetlek. S arra is, hogy mit tennél, ha lenne egy lány, akire vágysz szexuálisan, és kiderülne, hogy a testvéred? Átértékelnéd?

ui.: bocsi a sok kérdésért, de ezeket muszáj, hogy könnyebb legyen megértened a dolgot. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 14. 17:11
 28/33 A kérdező kommentje:

Nem vagyok tagja vallási csoportnak,de hiszem Isten létét. Annyi hogy templomba nem járok,mert nem úgy lettem nevelve, tehát megszoktam hogy nem megyek el (sajnos),de el kellene kezdeni járni.Sokan azt mondják,hogy ez az alap,de eddig én úgy gondolom hogy attól,hogy valaki nem vallásos(=nem mutatja nyíltan az emberek előtt),attól még hihet Istenben, sőt még jobban,mint aki templomba jár...

Igen,átértékelném a csajt,az biztos...

2010. okt. 14. 20:34
 29/33 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező.

Az a nagy helyzet, hogy Isten például nem egy távoli valami tőlünk, nem egy a világtól különálló hatalom...hanem a mindenség maga...vagyis az 1 egész Isten, Isten létezik csak, nincs más, és Isten jeleníti meg saját magát...aminek mi a szerves részei vagyunk ugye, egy nagy család...s igazából ha ebbe belemélyedsz, akkor kiderül, hogy mindenki a testvéred/testvérünk...ha azt sikerül tudatosítanod magadban, hogy minden egy egész, és azt, hogy neked nincsen külön léted semmitől, magyarán rokonságba vagy mindenkivel, akkor sikerülhet elhagynod a maszturbálást. Ehhez a dologhoz van egy gyönyörű szép leírás, magyarázat, egy tanítás, ha érdekel esetleg, hogy még többet tudj elsajátítani az igazságból, mert úgy érzem nyomon vagy. Ha érdekel jelezd. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 16. 10:34
 30/33 A kérdező kommentje:
Igen,érdekel.Kösz...:)
2010. okt. 17. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!