Szerintetek is velem van a baj?
Kezdem azzal a kérdésem , hogy érthetőbb legyen.
Nálunk a családba inkább én voltam az a "stréberebbik" fajta. Szerettem a könyveket mind a mai napig szeretek olvasni több fajta témakörben. És olvastam arról is , hogy aki sokat olvas annak a gondolkodása is fejlődik és másabb mint annak aki nem "fejleszti" magát. És már többször is megkaptam még akkoriban anyáméktól , hogy elég hülye gondolkodásom és felfogásom van.
Meg néha mikor emberek között is vagyok akkor észre szoktam venni a nagy társaságban
magamon hogy valamiben különbözök a többiektől kicsit más vagyok hozzájuk képest. Nem mintha zavarna a dolog , mert nem ilyenkor kicsit másnak is különlegesnek érzem, tartom magam.
Vélemény?
Arra emlékszem amit mondtam nekik, hogy : lehet ti veletek van a gond és ti állítjátok azzal a felfogással , hogy velem van a gond.
És ez néha a mai napig eszembe jut.
Ha jól emlékszem akkor épp egy fajta rap zenét hallgattam ( Siska ) és abból kifolyólag jött szóba a dolog.
Először is fontos megemlíteni, hogy az olvasás és az intellektuális fejlődés nem feltétlenül jár együtt azzal, hogy valaki jobb gondolkodásmóddal rendelkezik vagy különbözik a többiektől. Ugyanakkor az olvasás és a tanulás általában önmagában is hozzájárul az egyéni fejlődéshez, a tudás bővítéséhez és a különböző nézőpontok megismeréséhez.
Ami a személyes tapasztalataidat illeti, azt javaslom, hogy ne vegyél minden negatív visszajelzést kritikátlanul, hanem vizsgáld meg, hogy valóban igazak-e és mit tanulhatsz belőle. Az is lehet, hogy az eltérő véleményekből vagy értékek különbségeiből eredeztethető a feszültség.
Az, hogy kicsit másnak és különlegesnek érzed magad, teljesen természetes és sok embernek van ilyen érzése. Ez nem feltétlenül jelent problémát, és lehet, hogy az érzésed megadja az előnyt a munkahelyen vagy az életed más területein. Az fontos, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy, és megtaláld azokat a lehetőségeket, amelyek elősegítik a további fejlődésedet és boldogulásodat.
Én szeretek olvasni sőt néha tanulni is :D
Szeretem magam olykor olykor fejleszteni is.
Néha szoktam tanulni német szavakat, testbeszédet most meg az ECDL -t kezdtem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!