Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért örül egy fiú annak,...

Miért örül egy fiú annak, hogy nem lesz gyereke?

Figyelt kérdés

Facebookon van egy olyan alkalmazás,hogy hány gyereked lesz?

és kidobta az egyik fiúnak, hogy nulla és ehhez kommentált egy :D szmájlit... és kérdezi egy másik srác tőle,hogy ennek miért örül? és azt válaszolta,hogy "ember,ez egy hirdetés a lányoknak,hogy bízzanak bennem,hogy...:P:P:D" ("man,, its an advertisement for girls to trust me for ... :P :P :D" )

nem értem, mi van most?!

a ... helyére sex jönne?

2010. okt. 9. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Nemtudom, de az ilyennek csak olyan lánnyal szabad vagyis kéne összejönnie, a későbbiekben felnőttkorában, aki szintén nem akar gyereket.
2010. okt. 9. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
ez egy hirdetés alányoknak hogy dughatunk koton nélkül.
2010. okt. 9. 11:06
 3/9 anonim ***** válasza:
bakker. ez csak egy fészbukk alkalmazás. nekem kidobda h 2,4 m a löcsöm... hát erröl ennyit.
2010. okt. 9. 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Vagy azért örül neki mert mindennek a jó oldalát keresi, vagyis egy pozitív, optimista ember. És a reakcióból ítélve még vicces is :)
2010. okt. 9. 11:56
 5/9 A kérdező kommentje:
oké, hogy facebook,de gondolom számít a reakció....ezzel azt akarta kifejezni,hogy nemcsak hogy gyereket nem akar,de stabil kapcsolatot se???tehát milyen szempontból bízzanak benne a csajok??(pl.a második válaszoló is tudott valami értelmeset írni,nem csak azt,hogy hagyjuk rá,mert poénkodik!)
2010. okt. 9. 12:24
 6/9 anonim ***** válasza:

a kommentből kiderül "bízhatnak benne a lányok" vagyis csak meg akarja magát dugatni koton nélkül oszt csá

gondolom lány vagy és ez számodra felfoghatatlanxD

2010. okt. 9. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
én is lány vagyok mégis egyből leesett:D annyira azért nem trükkös =) (2.válaszoló voltam)
2010. okt. 9. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Figyelj kérdező, ez semmiképpen nem azt jelenti hogy nem akar gyereket.

Nem láttam ezt a facebook alkalmazást, de ha azt mondja hogy nem lehet gyereke, akkor mit vitázzon a TÉNYEN hogy nem lehet. Mit számít hogy akar-e vagy sem? Ha kicsit feltételezzük hogy tényleg jósol az a program (bár tudjuk hogy csak sorsol egy számot), szal ha tényleg igazat mondana akkor muszáj az alanynak elfogadni. Mit vitázzon ha sorsa meg van írva. Inkább látja milyen előnyt tud kovácsolni a dologból, ezért elsütött egy poént róla.

2010. okt. 9. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező: Humorérzéked = 0. Nem hiszem el, hogy képes vagy egy ilyen gagyi program alapján elsütött poént komolyan venni...
2010. okt. 10. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!