Miért félek a kapcsolattól?
Már többször is előfordult, hogy amint valakivel odáig jutottam, hogy találkozunk vagy valami komolyabb is kialakulhat, rögtön azt éreztem, hogy ez nekem nem kell és hagyjuk az egészet.
Nem volt még sosem kapcsolatom és nagy csalódásom sem, szóval nem attól félek, hogy csalódok.
A visszautasítástól se félek.
Egyszerűen csak jön egy érzés, hogy én ezt nem akarom, és teljesen rástresszelek, miközben tudom, hogy akarom, főleg ha bejön a srác, csak ez az érzés felülkerekedik rajtam.
18/L
Mert nincs még tapasztalatod, gyakorlatod a párkapcsolatokban.
Pedig próbáld ki, tök jó :D
Önértékelés, önbizalom hiánya?
Félelem az új/idegen dolgoktól?
Legbelül erre neked kell rájönnöd, te vagy abban a testben, elmében, te érzel dolgokat a magad módján.
Persze siettetni se kell a dolgokat, csak ne lépd túl a 30-at szűzen, mert akkor ott más mély gondok vannak.
Voltak 30+os szűz srácokkal randim, mindegyiknél hasonló gondok voltak.
Te még ne siess, de bogózd ki magadban mi is lehet ez az érzés belül.
Köszönöm a válaszokat :)
#3 Az önbizalommal nincs problémám, viszont így belegondolva lehet az lesz, hogy félek az új dolgoktól, mert ez már más területen is előjött korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!