Miért vagyok ennyire rossz ember? Hogyan ne bántsam meg a szeretteimet?
Sziasztok! A lényeg, hogy amikor eluralkodnak rajtam az érzelmek akkor kiadom őket, de sajnos olyanon akit szeretek pl apám. Ő különösen közel áll hozzám, segít, és mondja, hogy ha kell bármiben segítség, ott lesz mellettem, erre én meg megbántom. Én ilyenkor azt kívánom bárcsak meghalnák, mert nem volt könnyű neki régen és nem ezt érdemli, én meg ezt csinálom.
Most fogok érettségizni, sok a stressz meg én szoftverfejlesztőként tanulok, és láttam a technikusi képzésen való munkákat, és kevésnek éreztem magam és lehet a sok stressz miatt, meg amiatt, hogy nem vagyok elég jó ehhez érzésem vezetett idáig.
Olyan kevésnek érzem magam, mert nem tudom boldoggá tenni és még ezt csinálom. Bárcsak nem én lennék a fia.
UI: Még én beszélem, hogy nem jó másokon levezetni a feszültséget meg minden. erre meg én csinálom. Egy sz@r ember vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!