Üldözési mániám van, vagy tényleg figyelnek minket a mobil kameráján keresztül?
Én mindig leragasztom! Mindent tudnak rólunk, sokan ezt üldözési mániának képzelik pedig ezek tények. Rengeteg alkalmazás van, amelyet ha telepítesz már a telepítés elfogadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy akár harmadik félnek kikommunikálja az adataid, vagy az internetes szokásaid. Az az undorító ebben az egészben, hogy vagy elfogadod vagy nem tudod használni.
Vannak olyan IP-kamerák, amelyeknek zártan kellene működniük. Pár éve láttam, hogy mégis privát felvételek, akár hálószobai felvételek kívülről elérhetővé váltak. Egy hacker naplója című youtube csatornán láttam, amely foglalkozik ilyen dolgokkal.
Én abban is biztos vagyok, hogy minden de tényleg minden figyel minket és gyűjti az adatokat rólunk. Lehetséges, hogy egy idő után törlődnek, de a megfigyelés jelen van ez kétségtelen. Én például sehová nem adom ki a privát e-mail címem! Külön van egy fake címem például pizza rendelésre is, hiszen a foodora meg ezek a mocskos szemét cégek, amikor Te bejelentkezel az általad használt privát e-mail címeddel, már át is húzta magának a sütijeid.
Onnantól kezdve pedig mindent tudnak rólad, természetesen azzal az e-mail címmel fogsz bejelentkezni a facebookra is, és nem fogod érteni honnan ez a sok foodpandás reklám. Onnan, hogy amikor beregisztráltál az e-mail címeddel, már ki is adtad az adataid a cégnek. Én például ezért nem adok meg semmi ilyet, külön e-mail címek vannak, külön nick név mert ezek adatokat lopnak. Persze le is van írva, hogy már a sütik elfogadásánál hogy adatait harmadik fél részére kiadhatják.
Biztos vagyok abban, hogy a telefonok selfie kamerájának sem az az elsődleges feladata, hogy csináljunk selfie képet! Nem, nem képernyőfotókat készítenek rólunk. A helymeghatározás kapcsán pedig perce pontosan tudják hol vagyunk, mit csinálunk. Mindent, de mindent tudnak rólunk. Sőt már elve úgy hoznak létre bizonyos szolgáltatásokat, hogy még csak véletlenül se tudj kihátrálni.
Például van ez a Bubbles Mosoda cég, amikor megadod a tel. számot azon a bizonyos záron, ha pl hajnalban mennél, és visszadobja a megerősítő kódot, biztos vagyok abban hogy már egyúttal abban a pillanatban lehúzta a sütiket a telefon böngészőjéből. Mindent, de mindent tudnak rólunk! Ez nem paranoia, ez a merő valóság! Még a boltokban lévő kasszában is olyan chippek vannak. Nem lehet elkerülni.. vagy ezekkel az eszközökkel élünk, vagy nem használjuk őket.
Ja igen még azt lehagytam, amikor szoktak azzal jönni hogy átlag mezei polgárt minek figyelnének pont tesznek rá. Nem, nem dehogy tesznek rá! Ha például Jóska Pista egy napon fellázadna a rendszer ellen, és mondjuk úgy döntene, hogy megépít egy pokolgépet az otthonában, akkor a TEK-előbb fog kopogtatni az ajtaján. De ehhez meg kell figyelni, amíg nem néz ilyeneket, nincsenek erre utaló jelek benne van egy általános no danger kosárban. Aztán ha csak egy hónapja ilyeneket néz, már atkerül egy másik kosárba, amit komolyabban vesznek, ha pedig fenyegetéseket is tesz, vagy eszközöket rendel, akkor megint csak átkerül egy veszélyeztet kategóriába és lesz az a pont, amikor a TEK kopogtat.
De ehhez tudni kell a civilek előtt egy lépéssel járni, ezért figyelnek meg minket. Félnek is tőlünk, hiszen sokan vagyunk. De van egy másik oldal is, amit sokan nem hisznek el. Nem mi vagyunk az elsők a Földön. Elemzéseket küldenek az idegeneknek rólunk, a szokásainkról, kifigyelik minden lépésünket, cserébe pedig technológiai adományokkal látnak el minket.
Tényleg mindenki elhiszi, hogy véletlen volt a Holdra szállás. Nem, nem volt az véletlen, ezeket az információkat, ezeket a technológiákat megkaptuk az idegenektől. Ebben a közel 2000-es civilizációban hogy van az, hogy a Holdra utaznak. Ellenben az Inka építészetet még sem tudják megfejteni. Hát nem furcs ez..
Ja és továbbmegyek! A szemétláda autóscégek is már ezt csinálják, amikor megadod az adataid, a címed, az e-mailed. A facen fogják küldözgetni a promócióikat. De még ez sem minden, mert a rendőrséggel szorosan együttműködnek, szóval a pakolóőr pontosan fogja tudni, hogy éppen melyik az a települési környék, vagy rész, ahol a leginkább lehet számítani behajtásokra.
Hiszen pontosan tudják, nem kell tenniük semmit, csak hogy rajzolnak például a térképen egy 80km sugarú kört, és pontosan tudják, hogy abban a körben lesz a legfrissebb a frissen végzett jogsival rendelkezők száma, mármint azon a címeken, hiszen nem véletlenül kértek címeket is a beiratkozásnál. Oda fognak menni razziázni. Hiszen tudják, hogy abban a sugarú körben tettek a legtöbben friss jogsit, ugye nyilván ott lehet a leginkább sok, akár parkolási szabálytalanságra számítani.
Ezek mindent tudnak. Az Echelon technológiáról meg ne is beszéljünk. Az időjárást is tudják manipulálni. Én sem hittem el sok mindenen csak mosolyogtam, de olyan dolgok vannak a háttérben, hogy az valami elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!