Szerintetek mi a baj velem? Ezt csak én nem látom bajnak?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy 16éves vagyok és amíg a korombeliek elvannak foglalva a lányokkal, edzőteremmel én addig inkább magányba vonulok. Nekem nincsenek olyanok mint pl majd gazdag szeretnék lenni, meg ilyen autót akarok, nekem az van hogy egy egyszobás lakásban szeretnék lakni és ennyi, úgy vagyok vele hogy megleszek egyedül. De ennek ellenére mégis vonz a küzdősport, és valamiért a bandaháborúk is tetszenek, valahogy vonz ez az utca dolog, talán tetszik az ott lévő összetartás? Mint egy család, ja és persze nekem sosem volt egy normális családom, apám anyám elvált, majd bekerültem az intézetbe onnan mamám hozott ki de nem kérte rá senki. Apám felöli mamám de ez a család alkoholistákból, családi próblémákból áll. Ezeket csak gondoltam megemlízem mert lehet hogy számítanak, a fogalmazásom tudom hogy nem jó bocsi, a válaszokat előre is köszönöm.2023. márc. 17. 17:52
1/2 anonim válasza:
Ez nem baj. Önálló életre vágysz, menekülsz a jelenlegiből, és keresel valami olyat, amibe kapaszkodni tudsz. Én is ilyen voltam, már felnőttem, nincs családom, nőm sem volt soha, és egy szobában élek. Edzek, horror regényeket írok és eljárok dolgozni. Az élet majd igazít rajtad, és nem biztos, hogy a sors is azt akarja majd, amit te most szeretnél. Nagyon sokminden változhat még számodra.
2/2 anonim válasza:
Abszolút átérzem a helyzetedet, én is hasonlóan jártam anno. Nem veled van a baj. Annyi tanácsot tudok adni, hogy szabadulj meg a toxikus környezettől, és keress barátokat/barátnőket. Azt a 2 évet még bírd ki valahogy, aztán dolgozz, és menj el onnan albérletbe. Sajnálom, hogy te is így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!