Mit tegyek ha rémálmaim vannak a töritől?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a töri. De néha túlzásba esek. Túl sokat tanulok és rémálmaim vannak. Valamelyik nap alig mertem elaludni mert annyira beparáztam. Olyanokat álmodok h elvisznek a nácik. Meg h kivégeznek rámesik egy bomba stb stb. Mit csináljak hogy ez megszűnjön? A tanulás abbahagyása nem opció mert akkor abba fogok beleőrülni.2023. febr. 27. 13:59
1/4 anonim válasza:
Pszichológus, ha bármibe "bele akarsz őrülni", mert irreális elvárások vagy elképzelések, szorongások és egyéb dolgok gyötörnek és nem vagy képes azt feldolgozni és a szülőkkel együtt megbeszélve sem sikerül felülkerekedni ezeken.
2/4 bbenjoe válasza:
1. Nekem rémálmaim akkor könnyebben vannak, ha teli hassal fekszem le.
2a. Lefekvés előtt pihentesd az elmédet, érted, kapcsolódj ki.
2b. ... ennek az is része, hogy miután befejezted a tanulást, akkor akkor közöld önmagaddal (agyaddal), hogy szálljon le a témáról és éjszaka ne ezen járon.
- Ez gyerekesen hangzik, de velem is van úgy hogy félek hogy valamitől rémálmom lesz az este, és akkor gondolatban szólok magamnak, hogy ácsi, ez nem érdemel annál több figyelmet, mint amit már úgy is rászántam.
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem egy kis puska sosem árt töriből. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem puskázok soha. Inkább az a baj,hogy túltanulom magam.
2023. márc. 3. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!