Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van valami miatt bűntudatod?

Van valami miatt bűntudatod?

Figyelt kérdés
Nekem van, de sajnos már nem tudom jóvátenni.
2010. okt. 5. 19:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

nekem egy csomó van.

apró cseprő dolgoktól a nagyon komolyokig.

de kár ezen rágódni (bár én rágódom rajtuk eleget)

2010. okt. 5. 19:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Van. Irtó hülye voltam, egy félreértés maitt elég csúnya stílusban beszéltem, igazságtalan voltam, és nagyon megbántottam azt, akit pedig végtelenül szeretek. Bocsánatot kértem tőle, de szerintem örökre tüske marad benne. Legszívesebben meghalnék. Bárcsak jóvá tudnám tenni... :-(
2010. okt. 5. 19:42
 13/32 anonim ***** válasza:
92%
Ingerült vagyok,sokszor bántom(nem fizikailag)a családot,közben kiderült egy betegségem....lehet,hogy ezzel fizetek érte!?
2010. okt. 5. 19:44
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
egy részeges éjszakán megcsaltam a szerelmem. azóta alkoholra nem is nézek, és állandó rémálmaim vannak. gyűlölöm magam. túl jó ő hozzám:(
2010. okt. 5. 19:54
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Van.A gyávaságom miatt nem jöttem anno össze a szerelmemmel, akit azóta is szeretek, és ő is szeret még...nem is az a rossz ebben, hogy nem vagyunk együtt, hanem, hogy ő boldogtalan.
2010. okt. 5. 19:58
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Van, egy fiú helyett egy másikat választottam, pedig akit választottam, őt azután ismertem meg, miután megtudtam, hogy az a másik fiú szeret ..., jah, és ráadásul még ismerik is egymást. :S Én meg reményeket adtam annak a másik pasinak ... :( (mondjuk még azelőtt mielőtt megismertem volna azt, akit választottam). De akkoris...:(

Meg még régi apró dolgok miatt egy kicsit, bár azokon már nem nagyon rágódom, esetleg néha eszembejutnak, elszomorodom, aztán elhessegetem a gondolatot.

2010. okt. 5. 20:00
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
utolsónak: hát akkor orvosold
2010. okt. 5. 20:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előttinek szólt az orvosold
2010. okt. 5. 20:01
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
van büntudatom,hogy olyat szerettem akit nem lett volna szabad és ezzel fájdalmat okozva annak aki nem érdemelte.Soha nem bocsájtok meg magamnak,de annak se aki belebonyolitott az elrontott házasságába.L.
2010. okt. 5. 20:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Van és már nem tudom helyrehozni.
2010. okt. 5. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!