Kedves lányok, asszonyok! Lassan úgy érzem, lemaradtam valamiről a helyes wc használati oktatáson, ezért őszinte, részletes válaszokat kérek. Mit csináltok a mosdóban perceken keresztül? (Kivéve persze, ha esetleg megvan!)
A pontos procedúrat kéretik leírni, mert én nő létemre nem tudom feldolgozni, h más miért van bent annyi ideig.
A hétvégén a színházban mosdóra várva megint elfogott a kétség, h én csinálok rosszul valamit, h 1 perc alatt végzek... De most komolyan, én bemegyek, elvégzem a dolgom, törlök, felöltözök, kijövök. Másnál mi tart 3 percig? Őszintén, és komolyan érdekel, kérlek segítsetek.:D
Na megnyugodtam!!!!! Engem mindenki kőszívűnek tart, mert ugyanezt kérdezem mindig.
A hócipőm televolt, hogy az egyetemen, ha 3!! lány előttem volt, tuti nem kerültem sorra.
Bulin egy év volt bejutni a wcre ugyanemiatt, aztán még kezetmosni külön műsorszám volt, mert a lányok egy évig bámulták magukat a tükörben.
Nemrég voltam színházban, hát már úgy rohantam vissza az előadásra, akkor volt a sor.
Hacsak nem ittak meg 2 liter vizet és pisilik azt ki 2 perc alatt, nem értem mit időz ek bent.
Kizárt, hogy mindenki a wcn egyszerre menstruáljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!