Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok sikeres lenni...

Miért nem tudok sikeres lenni a lányok terén is?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nagy az egom, de sikeresnek érzem magam. Nagyon vidám, optimista vagyok. Mindig szoktam célokat kitűzni magam elé amit nagy gyakorisággal teljesítek. Sajnos ez a lányok terén nincs így. Nem az a gond, hogy nem tudok lányokkal beszélni, vagy mert esetleg nincs humorérzékem. Sokszor nagyon jól elcsevegek, hülyéskedek a lányokkal, de sajnos nem jövök be nekik. Ha én keresem akkor jó, ha meg nem akkor nem is találkozunk. Szóval csak baráti kapcsolat. Pedig nem vagyok annyira csúnya (átlagos). Esetleg a fogszabitól húzódnak a lányok? Ehh nem hiszem...nem én vagyok az egyedüli fogszabis. Talán a probléma a testméretemmel lehet? 170cm és 60 kiló. Kicsit kisebb vagyok, mint a korombeli fiúk. De sok szép kicsi lány is van. 20 éves vagyok és még egy komolyabb kapcsolatom nem volt. Nem nagyok az igényeim...csak egy lány kéne akivel szervezhetnénk közös programokat, átölelhetnénk, megbeszélnénk a gondokat. Eeeh annyira tudok irigykedni azokra a fiukra akiknek van barátnőjük.
2010. okt. 3. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha van kedved, írhatnál privátot, nekem pont az ilyen pasi az esetem :$$
2010. okt. 3. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal lesz a "baj", hogy "kicsi" vagy.

Legalábbis én arra fogom. :)

2010. okt. 8. 10:52
 3/3 anonim ***** válasza:
41%
A hozzáálllás a baj. Ez a "kéne egy barátnő" ehhez meg ehhez meg ahhoz.... Nem. A lányoknak nem olyan fiú kell. Lányoknak olyan fiú kell aki önmagának él. Akinek jól el van minden helyzetben. Tehát akiben nincs ilyen gondolat hogy "kéne mert így szar". Ha megtanulod szeretni/élvezni az életed egyedül is, akkor majd érdeklődni fognak érted a lányok.
2010. okt. 9. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!