Mért nem érdekel semmi sem eléggé?
Barátomat egyszerűen minden érdekli, nagyon sok hobbija van, sok tudomány érdekli és ismeri is őket. Engem pedig semmi nem érdekel annyira, hogy tanuljak, utánanézzek, foglalkozzak vele. Annyira érdekelnek a dolgok amíg egyszer meghallgatom pl. marketing órán az anyagot...de annyira már nem érdekel, hogy meg is tanuljam, és mindennel így vagyok. És nem szeretnék ilyen lenni, próbálok nyitott lenni, tájékozott, de valahogy nem találok semmit ami lekötne, és úgy érezném érdemes vele foglalkoznom, és ez nagyon aggaszt főleg egy ilyen barát mellett. Mit lehet tenni ez ellen? Vagy mért van ez? És semmihez nem értek különösebben, azok közül amiket kipróbáltam már. A többiről nem tudok nyilatkozni.
18L
Az is jó dolog.
Az elmúlt másfél hónapban én is napi 50-50 km-t utaztam, Tényleg fárasztó dolog.
Ha állandóan fáradt vagy az is betompít.
Viszont a lefekvést és az ébredést csak betudod tervezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!