Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi futna át az agyadban, ha...

Mi futna át az agyadban, ha mondjuk azt látnád, hogy egy autó közelít feléd, és te semmit nem tudsz már tenni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
valószínűleg az hogy JÉZUSISTEN...!!!! ~.~
2010. szept. 29. 18:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Bassszaaameeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............
2010. szept. 29. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
felugrok és felhúzom a lábamat. Hogy számít-e nem tudom, max nem trancsírozza szét, hanem 3x nagyobbat esek hátra a végefelé
2010. szept. 29. 18:51
 4/14 anonim válasza:
Hát körülbelül az, hogy: NEEEE....***DÜBB***
2010. szept. 29. 19:02
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
egy hatalmas kebap,dupla csilivel
2010. szept. 29. 19:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Volt már 2x is ilyen élményem, csak az volt a szerencsém hogy a kocsi egyszer sikeresen megállt előttem, és semmi bajom nem lett, a másiknál pedig nem jött olyan gyorsan, és félre tudtam ugrani, de a kocsi elejétől löktem el magam..

Az 1. szituációnál amit írtam, ott lemeredtem, nem adta ki az agyam hogy félre kéne ugrani, vagy valami, ledermedtem és arra gondoltam hogy ez nem lehet hogy ez velem is megtörténhet, meg hogy úristen, meg hogy jaj neeeeeeeeeee.. A 2. -nál már nem tudom mi jutott hirtelen eszembe de félre tudtam szerencsére ugrani.

2010. szept. 29. 19:43
 7/14 anonim ***** válasza:

A szeretteim. (anyukám, barátnőm, testvérem és talán az apám...)

Hogy ha meghalnék, azt ők mennyire és mennyi idő alatt tudnák feldolgozni... És, hogy remélem nem fog túl nagy traumát okozni ez nekik...

2010. szept. 29. 19:51
 8/14 anonim ***** válasza:

Amikor engem 7 éves koromba majdnem elcsapott egy román teherautó (ez nem vicc xD) azóta félek Bp-n. Akkor az ment át e fejemeon hohy boci boci tarka... de ez OFF XD

Azóta majdnem megint elütöttek , akkor az hogy : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és tényleg sikítottam

2010. szept. 29. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
nemakarom megtudni
2010. szept. 29. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
kábé az, hogy: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010. szept. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!