Mi futna át az agyadban, ha mondjuk azt látnád, hogy egy autó közelít feléd, és te semmit nem tudsz már tenni?
Volt már 2x is ilyen élményem, csak az volt a szerencsém hogy a kocsi egyszer sikeresen megállt előttem, és semmi bajom nem lett, a másiknál pedig nem jött olyan gyorsan, és félre tudtam ugrani, de a kocsi elejétől löktem el magam..
Az 1. szituációnál amit írtam, ott lemeredtem, nem adta ki az agyam hogy félre kéne ugrani, vagy valami, ledermedtem és arra gondoltam hogy ez nem lehet hogy ez velem is megtörténhet, meg hogy úristen, meg hogy jaj neeeeeeeeeee.. A 2. -nál már nem tudom mi jutott hirtelen eszembe de félre tudtam szerencsére ugrani.
A szeretteim. (anyukám, barátnőm, testvérem és talán az apám...)
Hogy ha meghalnék, azt ők mennyire és mennyi idő alatt tudnák feldolgozni... És, hogy remélem nem fog túl nagy traumát okozni ez nekik...
Amikor engem 7 éves koromba majdnem elcsapott egy román teherautó (ez nem vicc xD) azóta félek Bp-n. Akkor az ment át e fejemeon hohy boci boci tarka... de ez OFF XD
Azóta majdnem megint elütöttek , akkor az hogy : ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és tényleg sikítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!