Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül vagyok mit tanácsoltok...

Egyedül vagyok mit tanácsoltok? Lassan a depresszió szélén.

Figyelt kérdés
20éves lány vagyok.nehezen tudok megnyilni mások elött.egész életemben kihasználtak a lány barátaim mára senkim se maradt akivel komolyabban megoszthatnék dolgokat..csak az anyukám:s barátra vágyom öszinte szerelmre fiu nélkül semmi vagyok de nem tudok ismerkedni megnyilni.már bulikba se járok de ha el is megyek nem tudok ott se ismerkedni.barátaim ugye nincsenek ezért nem tud összehozni senkise fiuval.belefásultam az életbe.minden rossz csak velem történik.vonzzom a szerencsétlenséget.és ez szó szerint már ézrevettem magamon.miért van ez? minden nap gondolok a halálra mert nem birom tovább.ugyis csak az anyukámnak hiányoznék.mert senkim sincs.most is keresem önmagam jonéhány suliba jártam de egyiket se szerettem cs azért jártam hogy tartozzak valahova.most is járok de ez a szakma se érdekel nincs jövöképem.
2010. szept. 29. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
változik ez, csak pörögni kell egy kicsit. ha lenne lóvém meghívnálak piálni valami agyeldobós helyre, de én meg le vagyok égve.
2010. szept. 29. 19:56
 12/15 A kérdező kommentje:
:) nyugi ennyire nem voltam régen besavanyodva...ez van
2010. szept. 29. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

énis eléggé le vagyok törve

próbálom élvezni az életet de sok-sok kurdarc vagy emlék lelohasztják a kedvem

sajnos egy nomrális lányt sem ismerek aki tudna szeretni és énis öt:(

Asszem hétvégén elmegyek haverral billiárdozni legalább lesz valami jó dolog is ebben az évben

16f

2010. szept. 29. 22:14
 14/15 anonim válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok: nem találom a helyem az életben, sok kudarc ér, barátaim már nincsenek, nem járok sehova (mert nincs kivel), családommal csak felszínes a kapcsolatom, egyre inkább magamba zárkózom...

bocs h nem tudtam segíteni de ha van kedved beszélgetni, emailezni akkor írj

21/f

2010. szept. 30. 10:22
 15/15 anonim ***** válasza:
szia!én is így vagyok,ha gondolod,msn-en beszélhetnénk
2010. okt. 3. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!