Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért találom az eget,a...

Miért találom az eget,a csillagokat,a holdat,a naplementét,a napfelkeltét,a fák színeit,az állatvilágot olyan gyönyörűnek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Elgondolkoztam hogy ha csillagok vannak az égen,mindig kiülök,zenét hallgatok és csak nézem a csillagokat,gyönyörködök bennük. Ha naplementét/napfelkeltét látok mindig igyekszem lefotózni,hogy meglegyen a gyönyörűsége. Ezeket miért csinálhatom? olyan mintha bennem lenne ez az imádat,de nem tudom hogy miért. Körülöttem a családom/barátaim nem nézegetik ezeket. Valami baj lehet velem,hogy én ezekben el tudnék veszni?
2022. nov. 12. 09:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám nagyon szereti a rántott karfiolt.

Én a szagától is rosszul vagyok.

Az emberek különbözőek, különböző hobbikkal, érdeklődési körökkel, ízléssel.

2022. nov. 12. 10:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Boldog leszel tőle. Örülj neki. Azért gyönyörűek neked, mert valóban olyanok, csak nem mindenki veszi észre, nem találja olyanoknak őket.
2022. nov. 12. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!