Miért találom az eget,a csillagokat,a holdat,a naplementét,a napfelkeltét,a fák színeit,az állatvilágot olyan gyönyörűnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elgondolkoztam hogy ha csillagok vannak az égen,mindig kiülök,zenét hallgatok és csak nézem a csillagokat,gyönyörködök bennük. Ha naplementét/napfelkeltét látok mindig igyekszem lefotózni,hogy meglegyen a gyönyörűsége. Ezeket miért csinálhatom? olyan mintha bennem lenne ez az imádat,de nem tudom hogy miért. Körülöttem a családom/barátaim nem nézegetik ezeket. Valami baj lehet velem,hogy én ezekben el tudnék veszni?2022. nov. 12. 09:58
1/2 anonim válasza:
Anyukám nagyon szereti a rántott karfiolt.
Én a szagától is rosszul vagyok.
Az emberek különbözőek, különböző hobbikkal, érdeklődési körökkel, ízléssel.
2/2 anonim válasza:
Boldog leszel tőle. Örülj neki. Azért gyönyörűek neked, mert valóban olyanok, csak nem mindenki veszi észre, nem találja olyanoknak őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!