Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálnál másképp az...

Mit csinálnál másképp az életedben, ha az lenne hogy örökkévalóságik élsz?

Figyelt kérdés

2022. nov. 11. 15:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Ez most képzeletben megy, tehát az a kérdés mit csinálnál ha az "lenne" hogy végtelen ideig élsz, nem lenne ilyen hogy halál.

Nem az volt a kérdés hogy ez lehetséges vagy nem.

2022. nov. 13. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
32%
#11 Akkor csináljuk így. Én a végtelenségig bővíteném a tudományos ismereteimet, mert kevésnek találom a már meglévőeket. Mellesleg ez így nem az önismerettel kapcsolatos, hanem a filozófiával. Kezdd ott a tanulást, hogy az annak megfelelő kategóriába teszed fel a kérdésed. Természetesen pontozd le ezt is, mert mindenki idióta, aki nem úgy gondolkozik mint te.
2022. nov. 13. 11:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontozok kedves válaszoló, ezt rátokbízom. Mindenki magát ismeri hogy mit csinálna másképp, így a kategória helyes, ellenben a kommented ismét off, kivéve a tudásgyarapítás részt, az már lehetne új cél. 50 %-ot adnék rá, ha pontoznék, az off miatt.
2022. nov. 13. 11:15
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést, akkor inkább a magyar helyesírás szabályainak a tanulmányozásával kezdd a dolgot. Egyébként nem én kezdtem az offolást, nézz tükörbe.
2022. nov. 13. 11:45
 15/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem troll vagy.
2022. nov. 13. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Én pedig úgy, hogy nem tudsz érdemben reagálni egy logikus érvelésre. Sz@rral egyébként a majmok szoktak dobálózni.
2022. nov. 13. 12:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyszerű volt a kérdés, miért trollkodsz?
2022. nov. 13. 12:57
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Adtam logkus választ a kérdésre, és kifejeztem a nemtetszésemet bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Ha szerinted ez trollkodás, akkor elnézést kívánok!
2022. nov. 13. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!