Ez pedofiliának számít?
Figyelt kérdés
Pl van egy idősebb férfi és neki megtetszik egy fiatalkorú lány aki elmúlt már 14 és a férfi csak egy fiatalkorúba lett szerelmes egész élete során,de belé nagyon ez és a lány is szerelmes lesz a férfiba... gondolok itt pl (14,35 évet)ez pedofiliának számít?2022. okt. 24. 16:17
11/15 anonim válasza:
Akkor pedofília, ha még nem fejlődtek ki a másodlagos nemi jellegek. Önmagába pedofilnak lenni nem bűn, az "csak" 1 betegség. De pl. 14 alatt büntetendő, ha megfekteti (vagy ilyesmi). Egyébként láttam már 20nak kinéző 35 éves férfit és 18-nek kinéző 12 éves lányt... Ez sem pedofília, de attól még itthon büntetik, ha vki ilyen fiatal lánnyal kezd.
12/15 anonim válasza:
A 10. válasz csak a 9. helyesbítése volt, mert ü-vel írtam... direkt zárójelbe tettem, bár valóban nem egyértelmű.
13/15 anonim válasza:
Amúgy az efebofília hivatalosan 15 évtől kezdődik, 14-ig hebefília, amit a WHO nem vesz külön a pedofíliától.
14/15 anonim válasza:
Már elmúltam 18 de 18 éves korom előtt megszámlálhatatlan emberrel voltam együtt szexuálisan egyikük sem volt 18 alatti mint én és volt aki 45 is elmúlt már
15/15 anonim válasza:
A pedofília az a fejletlen test iránti vonzalmat jelenti. Egy 14 év feletti lány teste azèrt elég fejlett tud lenni.
12-14 közt is megrontás illetve liliomtiprás de nem pedofília.
Amúgy meg 14 felett törvény szerint azzal dug akivel akar.
A mai kor hibája hogy egyesek a 20 évesekre is azt mondják hogy gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!