Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez pedofiliának számít?

Ez pedofiliának számít?

Figyelt kérdés
Pl van egy idősebb férfi és neki megtetszik egy fiatalkorú lány aki elmúlt már 14 és a férfi csak egy fiatalkorúba lett szerelmes egész élete során,de belé nagyon ez és a lány is szerelmes lesz a férfiba... gondolok itt pl (14,35 évet)ez pedofiliának számít?

2022. okt. 24. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akkor pedofília, ha még nem fejlődtek ki a másodlagos nemi jellegek. Önmagába pedofilnak lenni nem bűn, az "csak" 1 betegség. De pl. 14 alatt büntetendő, ha megfekteti (vagy ilyesmi). Egyébként láttam már 20nak kinéző 35 éves férfit és 18-nek kinéző 12 éves lányt... Ez sem pedofília, de attól még itthon büntetik, ha vki ilyen fiatal lánnyal kezd.
2022. okt. 27. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
A 10. válasz csak a 9. helyesbítése volt, mert ü-vel írtam... direkt zárójelbe tettem, bár valóban nem egyértelmű.
2022. okt. 27. 13:29
 13/15 anonim válasza:
49%
Amúgy az efebofília hivatalosan 15 évtől kezdődik, 14-ig hebefília, amit a WHO nem vesz külön a pedofíliától.
2022. okt. 30. 17:02
 14/15 anonim válasza:
0%
Már elmúltam 18 de 18 éves korom előtt megszámlálhatatlan emberrel voltam együtt szexuálisan egyikük sem volt 18 alatti mint én és volt aki 45 is elmúlt már
2022. okt. 31. 20:48
 15/15 anonim ***** válasza:

A pedofília az a fejletlen test iránti vonzalmat jelenti. Egy 14 év feletti lány teste azèrt elég fejlett tud lenni.

12-14 közt is megrontás illetve liliomtiprás de nem pedofília.

Amúgy meg 14 felett törvény szerint azzal dug akivel akar.

A mai kor hibája hogy egyesek a 20 évesekre is azt mondják hogy gyerek...

2022. nov. 13. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!