Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagy ezen az oldalon?

Miért vagy ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Talán utálod magad?
2022. okt. 23. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy néz ki
2022. okt. 23. 23:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra sajnos addiktív a színpompás hülyeségét olvasni az emberi nemnek. 💓 De majd úgyis kibsznak innen hamarosan, és akkor egy darabig megint nyugtom lesz. Amíg újra el nem kezdek unatkozni és nem regelek egy új nicket. :)
2022. okt. 23. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"Talán utálod magad?"

Is, meg hát persze valahol el kell pazarolni a szabadidőmet ha nem akarok egész nap unatkozni.

2022. okt. 23. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs jobb dolgom.

Ha lenne, akkor nem itt írogatnék.

2022. okt. 24. 06:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert már leveleket, e-maileket letudtam és még van időm.

Szeretek segíteni, főleg fiataloknak.

De pl fb és egyéb tekergetéssel nem segítek senkinek.

Amik érdekelnek, mint témakörök:

Művészetek, önismeret, szépség és divat (itt pl sok a hajhullós emberke, sokaknak javasoltam a kivizsgálást, mert bizony komoly betegségek is állhatnak mögötte, sokan írták ll pajzsmirigy problémával diagnosztizálták stb)

Egyik emberemet itt "fedeztem fel", csak bizonytalan volt és visszatartották az ezzel járó érzései, holott motoros képességei megvannak, mint alkotónak.

Ha nem gyakorizok ebben a szabad időben, akkor 99%,hogy van nálam olvasni való könyv vagy oktató anyagot nézek, hallgatok és jegyzetelek.

Mindegyik hasznos a maga módján.

2022. okt. 24. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Szeretlek.

2022. okt. 24. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!