Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az gáz ha nekem rohadtul...

Az gáz ha nekem rohadtul bejön jeffrey dahmer?

Figyelt kérdés
A netflixes sorozatból

2022. okt. 21. 11:09
1 2 3
 11/24 Jakobovics Hajnalka válasza:
92%
Akkor vagy nem Dahmer jön be hanem az őt alakító színész, vagy kérlek mielöbb keress fel egy orvost légyszives
2022. dec. 17. 00:46
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
És ha nekem evan csak dahmerként jön be és az tetszik mikor úgy férfiakkal smarol? 😂 na az melyik betegség?
2022. dec. 17. 06:28
 13/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a valódi Jeffrey Dahmer is elég jóképű volt, illetve az őt játszó színész is az. Különösen Dahmer szerepében.
2022. dec. 22. 00:09
 14/24 anonim ***** válasza:
53%

Most ha a sorozatból jön be a csávó akkor nem dahmer jön be hanem a színész ami teljesen normális mivel extra brutal szintű pasi

A valódi dahmer nem értem hogy jöhet be hetero nőnek mert bár külsőre nem volt rossz de meleg volt…

2022. dec. 22. 03:54
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#14.

Az nem látszik kívülről, ha valaki meleg. Nincs a homlokára írva.

2022. dec. 22. 08:08
 16/24 anonim ***** válasza:
13%

Mert mondjuk a vonzalomhoz nem elég a külső, kell a kisugárzás is

Namost a melegek többsége nem éppen férfias kategória. Dahmeren is hallattszódott azért amikor megszólalt… nem kell ahhoz Steiner Kristóf féle melegnek lenni hogy látszódjon rajtuk

Ricky Martin-on is latszodik, hiába mondjak hogy nem… én innentől kezdve nem tudnék vonzódni olyan pasihoz aki pasikra gerjed…

2022. dec. 22. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
96%
Mi ez a hülyeség? Rengeteg férfias meleg van
2022. dec. 22. 10:27
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Na mutasd őket 😂
2022. dec. 22. 10:33
 19/24 anonim ***** válasza:
81%

Mutassak több ezer férfias meleget? Elég komoly gondok vannak a fejedben ha azt hiszed a nemi orientáció összefügg a feminin vagy maszkulin férfi típussal.

Vannak feminin heterók és férfias melegek, ez az általánosítás, hogy mindegyik meleg "nőies" nagyon 2010, próbálj valami újat mondani mert ez többször meg lett cáfolva de látom néhány retardált még mindig képtelen felfogni 😃

2022. dec. 22. 10:46
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha kinyitjak a szájukat, hallani rajtuk hogy melegek. Ahogy ülnek látni rajtuk hogy melegek. Dahmeren is latszodott, pedig valóban nem volt egy nőies férfi

Nem arra értettem hogy az összes meleg olyan mint Stiener Kristóf

2022. dec. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!