Az gáz ha nekem rohadtul bejön jeffrey dahmer?
Most ha a sorozatból jön be a csávó akkor nem dahmer jön be hanem a színész ami teljesen normális mivel extra brutal szintű pasi
A valódi dahmer nem értem hogy jöhet be hetero nőnek mert bár külsőre nem volt rossz de meleg volt…
#14.
Az nem látszik kívülről, ha valaki meleg. Nincs a homlokára írva.
Mert mondjuk a vonzalomhoz nem elég a külső, kell a kisugárzás is
Namost a melegek többsége nem éppen férfias kategória. Dahmeren is hallattszódott azért amikor megszólalt… nem kell ahhoz Steiner Kristóf féle melegnek lenni hogy látszódjon rajtuk
Ricky Martin-on is latszodik, hiába mondjak hogy nem… én innentől kezdve nem tudnék vonzódni olyan pasihoz aki pasikra gerjed…
Mutassak több ezer férfias meleget? Elég komoly gondok vannak a fejedben ha azt hiszed a nemi orientáció összefügg a feminin vagy maszkulin férfi típussal.
Vannak feminin heterók és férfias melegek, ez az általánosítás, hogy mindegyik meleg "nőies" nagyon 2010, próbálj valami újat mondani mert ez többször meg lett cáfolva de látom néhány retardált még mindig képtelen felfogni 😃
Ha kinyitjak a szájukat, hallani rajtuk hogy melegek. Ahogy ülnek látni rajtuk hogy melegek. Dahmeren is latszodott, pedig valóban nem volt egy nőies férfi
Nem arra értettem hogy az összes meleg olyan mint Stiener Kristóf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!