Hogyan deríthetném ki, hogy mi a stílusom?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kérdés elég hülyén hangzik :D de azt mondják, hogy mindenkinek van valamilyen stílusa csak nem vallja be magának. Próbáltam már kideríteni, hogy egy héten minden nap más színű ruhát veszek fel ,de nem tudtam eldönteni ,hogy melyikben éreztem a legjobban magam. Lehet ,hogy ezeket most így furcsa olvasni, de én szükségét érzem annak ,hogy mindenkinek legyen egy "stílusa", mert attól egy picivel mindenki egyedibb lehet.2022. okt. 17. 14:22
1/1 anonim válasza:
Ha azt hordod, ami neked tetszik, az a te stílusod. A legtöbb tini (akik többnyire a stílusukat szokták keresni), csak random el kezd utánozni egy stílust, ami tetszik neki, de ettől pont nem lesznek egyediek, csak beskatulyázzák magukat, hogy ő raszta/rapper/rocker/k-pop-os/stb. és így úgy érzik tartoznak valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!