Hány, és kinek a koncertjén voltál, mennyibe került a belépő, milyen volt? :D
Én még nem voltam 1gyen se! :)
De te kién voltál? Mennyiért vetted a belépőt? Milyen volt? Mikor volt a koncert! :) Összesen hány koncerten voltál?
Bocsi, sok a kérdés! De kiváncsi vagyok
1 Edda kb 12 éves voltam, ezért ingyenes volt
1 Szikora Robi-n, ez idén februárba volt, ingyenes volt(kocsonyafesztivál keretén belül)
2 Belga: egyik szintén idén februárba, másik tavaly februárba. Mindkettő ingyenes. (ezek is a kocsonyafesztiválon voltak)
19/F
Na és milyen volt a Belga koncert? :D
Oda én is el akarnék menni. :/
rengeteg koncerten voltam már, van olyan is, amin már 6-7x, mivel fesztiválokra járok, plusz a helyi és a közeli városokba is járok koncertekre...most így hirtelen ezek jutnak eszembe:
- Tankcsapda (13 évesen voltam először)
- Junkies
- Ossian
- Prosectura
- Alvin és a Mókusok
- Zorall
- Depresszió
- Edda
- Kovbojok
- Auróra
- Supernem
- Belga
- Hatóságilag Tilos!!!
- Fürgerókalábak
- Konflikt
- HétkööznaPI CSAlódások
- Testi egyenleg ska kollektiva
- Ska-Pécs
- tatu18
- Blues Company
- Paso
- Rózsaszín pitbull
... stb...most így hirtelen ennyi, plusz a helyi zenekarok koncertjei, meg amit nem tartok számon (pl. ott álltam a nézők között, de nem ismertem annyira bandát...)
az ingyen koncertektől kezdve a 7 ezer forintos fesztiválbelépőkig minden féle jegyár volt már :-)
15éves korom óta járok koncertekre rendszeresen, és sajnos már én se tudom, hogy mennyin voltam, pedig eleinte számoltam...
18/l
akik volt fesztiválon felléptek... :)
a bérlet elővételben volt 19 990 Ft
és nagyon nagyon nagyon szuper volt :D
Sokon voltam, anyummal együtt(szerti azokat a zenéket)
Tankcsapda(nem is egy húú de rég volt. :))
Depresszió (ez is rég, 2006)
2007. Sziget
Green Day (8ezer volt)
GnR
és Subscribe(anya nélkül zp)
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!