Vajon van valami problémám?
Egy olyan kérdéssel szeretnék ide fordulni, ami azt fogalmazza meg, hogy van e valami pszichológiai betegségem?
Azaz,mielőtt megismerkedem valakivel, kielemzem a személyiségét, és meggondolom hogy közel engedhetem e magamhoz, vagy sem. Mindig mindent előre meggondolok, és aprólékosan. Az emberekről jegyzeteket írok ahol kivizsgálom a személyiségét, hogy káros lenne e rám, vagy sem. Ez valamiféle betegség, vagy csak óvatos vagyok?
"mielőtt megismerkedem valakivel, kielemzem"
Az igen, és hogyan, ha nem ismered?
Erre én is kíváncsi lennék, amit az első kérdezett... :)
plusz: mit tekintesz károsnak...?
"Mindig mindent előre meggondolok, és aprólékosan."
Sajnos úgy látom, hogy rengeteg időt és energiát veszítesz azáltal, hogy kevés adat alapján komoly vizsgálati eredményeket akarsz kapni.
Sokkal több infóra van szükséged egy alapos elemzéshez, amihez csak a további ismerkedés éltal juthatsz.
Rizikó semmi. Bármikor kiszállhatsz, ha valami nem tetszik.
Robi,hallottam egy történetet egy szerzetesről, aki kinézett magának egy tanítót, akit hét éven át figyelt. Eltelt a hét év, éy ő alkalmasnak találta rá, hogy a mestere lehessen odament hát hozzá, és ezt el is mondta neki. Aláma erre azt frlelelte: köszönöm a bizalmadat, ahogy neked kellett hét év, hogy megfigyelj engem, nekem is kell hét év, hogy megfigyeljelek téged. A hét év lejárta előtt a láma meghalt.
Gondold át, kell-e neked a túlzot elővigyázatosság Az életed véges. A lehetőségeid végesek.
Hát vkit az alapjan megítelni h mit tesz ki a fb-ra....
Raadasul ha nem vagy ismerőse, alig latsz róla vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!