Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez baj, ha már...

Szerintetek ez baj, ha már tervezem?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg,hogy 16éves vagyok,elég céltudatos,szóval ha valamit elhatározok akkor annak ugy is kell lennie általában. Anyukámék kulfoldon vannak,nem vagyok szegények,de gazdagok sem. Nyáron énis kimegyek dolgozni angliába és akkor lesz egy kis pénzem,amit be szeretnék takarékba tenni. utánna meg még gyujteni és venni majd egy kocsit. Tesóm kirohog,hogy milyen hamar,de neki semmije nincsen szinte,mármint se kocsi,se jogsija semmi... szerinte hulye vagyok,mert ugyis változnak majd még az árak stb. Ezzel én tisztában vagyok,de attól még szerintem senkinek sem árt,ha nézelodok és ismereteket gyujtok,meg tudakolom,hogy kb mennyi pénz fog majd kelleni. Bolond vagyok szerintetek is?:(
2010. szept. 26. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, hogy tudod mit akarsz.

Nekem is vannak terveim, és én is rakok félre rá pénzt.:)

2010. szept. 26. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
ne rakd bankba mert mire oda kerülsz hogy abbó már kocsi lesz a bank 6szor megy csődbe és a pénzed meg megy a p*csába...16 évesen pedig tanulj ne dolgozz...ha eleget tanulsz annyit fogsz keresni hogy 3-4 havi fizetésből vehetsz már autót:)
2010. szept. 26. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Gondolod,hogy tonkre menne? Erre nemis gondoltam, De amúgy most érettségin vagyok és munkás családból vagyok,szóval nem szégyellem még a takarítást sem diákmunka ként. Inkább tudjak dolgozni és ne kelljen,minthogy ne tudjak dolgozni és kelljen...:)
2010. szept. 26. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem baj, ha vannak konkrét terveid meg céljaid, inkább csak furcsa nekem, hogy 16 évesen kocsira akarsz gyűjteni, mikor ilyenkor még mindenki inkább azon töri a fejét, hogy mi legyen, ha nagy lesz, meg világbéke, s nem azon, hogy megkezdje anyagi javainak felhalmozását... gondolom, tesód se érti ezt... meg ugye, az egy dolog, hogy veszel egy kocsit, de azt utána fenn is kell tartani, adók, benzin, stb.

A tájékozódással nem ártasz senkinek.

2010. szept. 27. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!