Ha csak egyet jelölhetsz meg, akkor a Te jelenlegi életszakaszodban mi tartasz az életed legfontosabb problémájának? Szerinted az emberek többsége ténylegesen felismeri, hogy mi a legfontosabb problémája? Kapcsolódó kérdésem: nemed, életkorod?
Életem jelenlegi legfontosabb problémája, hogy átvágták az emberiséget a coviddal, szándékosan tesznek minket tönkre (az EU parlamenti felszólalások után ez nem vita téma) és habár szinte minden ország harcol ellene, a magyarok többsége, még ha fel is fogja, mi történik, nem tesz semmit, minden szart eltűr, még azt is, hogy tönkretegyék.
Nem, az emberek többsége éli az életét, észre sem veszi, hogy mi folyik körülötte.
29N
#5 Irigyellek, hogy ilyen szinten ösztönlény vagy és az a legnagyobb problémád, hogy nem szexelsz eleget. Semmi gond, a szexet is elfelejtheted a közeljövőben.
Egyébként ennyit arról, hogy konteó a téma..
Megnéztem a belinkelt videót, végül a YouTube-on tudtam elindítani. Nagyon fontos dolgokról és értelmesen lefolytatott beszélgetést tartalmaz. Nagyon bonyolult témákról van szó és az más kérdés, hogy magam is árnyaltan és helyenként valamelyest másképpen IS látom, meg hasonlóan IS, mint az itt megszólalók.
Mindemellett azt, hogy ki mit érez életében az aktuálisan legfontosabb problémának, arról magam részéről sohasem mondanék, nem is mondhatnék ítéletet.
Az is hozzátartozik ehhez, hogy ha valaki úgy érzi, hogy a szex, vagy a pénz hiánya a legfőbb problémája, akkor ezekben az ügyekben ténylegesen, közvetlenül tud tenni valamit.
A bonyolult és a társadalom egészét érintő kérdéseket nehezebb személyes problémaként értékelni, de magam részéről borzasztóan fontos kérdéseknek tartom ezeket, folyton gondolkodom rajtuk és magam is előresorolom az ilyen jellegű problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!