Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, milyen személyiség...

Lányok, milyen személyiség jön be nektek a legjobban?

Figyelt kérdés
Gondolok itt humorosra, komolyra stb. Életkort írjatok!
2010. szept. 25. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. megbízható!!!!

laza, humoros, de, ha annak ideje van, akkor komoly.

1.pont, 1.pont .....

kortól függetlenül, tuti.

2010. szept. 25. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen kombinációkkal nincs,de azért leírom:humoros,laza-de nem paraszt-tisztelettudó,normális,tanult,intelligens,kedves,de néha vad...:)Olyan...Vegyesforma!Szeresse az autókat,repülőket,legyen férfias,erős,és ha egy Tcs.-koncertről van szó,jöjjön el velem:)Persze,ezeket nem várom el egyetlen férfitól sem,pláne mindet,ez csak egy elképzelés.
2010. szept. 25. 16:28
 3/9 A kérdező kommentje:
És ha olyan lenne, hogy egy fiún állandóan csak nevetsz, mert vicces dolgokat csinál(nem kretén módjára)órán állandóan nevetteti az osztályt, de egyébként durva gyerek, igazi kis börtöntöltelék ő jönne be jobban vagy egy olyan fiú, aki tulajdonképpen jól néz ki, jól öltözött és kedves, segítőkész és vicces, de nem olyan durva módon, mint atz előző?
2010. szept. 25. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Utóbbi jönne be,márcsak azért is,mert egy olyanról inkább feltételezném,hogy hisz Istenben-amit kihagytam,nálam nagyon fontos szempont.Nem kell,hogy templomba járjon,csak szeresse és tisztelje Istent.Eleve akkor már nagy baj nem lehet vele,mert a hívő emberek inkább tanulnak,,emberséget" és bízhatnék is benne,hogy nem hazudik nekem,nem csal meg stb.
2010. szept. 25. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kettedik.
2010. szept. 25. 16:55
 6/9 anonim ***** válasza:

valahol azt olvastam,hogy akkor szeretünk bele valakibe,hogyha hasonlít hozzánk,de pár dologban különbözik is,hogy ne legyen unalmas. hasonló társadalmi helyzet,iskolázottság,anyagiak,életszemlélet.

tapasztaltam is (sajnos.) néha megdöbbentem hogy ugyanazok a hülyeségei mint nekem,csak én nem mondtam ki hogy néha ilyeneken gondolkozok,ugyan azt gondolta kb mindenről.

2010. szept. 26. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. szóval ezzel oda akartam kilyukadni,hogy maradj önmagad,és majd találsz ugyis valakit :D (azért a humorérzék nem árt,de ne erőltetett/sablonos legyen)
2010. szept. 26. 15:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert ahogy én látom mindenki nevet az elsőn, de a másodiknak tartósabb és komolyabb barátai vannak.
2010. szept. 26. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 15:57 megint.

ha nem vagy alapból humoros,akkor ha az akarsz csak lenni az erőltetett lesz,ami nem jó. szerintem maradj önmagad és szeresd azt aki vagy. ha magabiztos vagy és jól elő tudod adni magad akkor szeretni fognak az emberek.a csajok is.

2010. szept. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!