Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lemondanál arról, hogy együtt...

Lemondanál arról, hogy együtt legyél álmaid pasijával/nőjével, ha az lenne az ára az együttlétnek, hogy fájdalmat kell okozni egy egérnek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen emberek vagytok.
2022. aug. 15. 23:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha nem szenved sokat és táplálék céljából hal meg, akkor nincs akadály.

Önmagában bármilyen gyors leölés is fájdalommal jár.

A válasz: igen.

Majd pl egy másik állatnak (kígyó, macska) lesz az étele.

Mi emberek is fogyasztunk húst, csak nem mindenki kezéhez tapad közvetlen vér.

S mindezt úgy mondom, hogy nekem volt kisegerem, akinek mini hámot készítettem és mindig velem volt mindenhol.

Szeretem az állatokat,ám az élet és halál elfogadása is része. Főleg, ha ragadozó állatot is tart az ember.

Pl disznóölésen a kutyuk mindig jókat esznek.

2022. aug. 16. 09:35
 22/24 anonim ***** válasza:
Ui.: szimpla fájdalom okozás az állat kínzás.
2022. aug. 16. 09:37
 23/24 anonim ***** válasza:
Egy egér más kérdés. Bár örülnék ha nem kéne sokáig szenvednie.
2022. aug. 21. 02:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Sok ilyen döntést hozunk meg amúgy. Amikor akarsz építeni egy autópályát, vagy egy múzeumot, akkor azt valaminek a helyére építed. Ott valaha erdő, mező, mocsár, vagy tó volt, benne millió élőlénnyel.
2023. jan. 11. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!