Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért korlátoz le teljesen az...

Miért korlátoz le teljesen az elmém/egóm?

Figyelt kérdés

Már hosszú ideje totál kész vagyok szorongok mindenen,félek mindentől a saját utamra se merek lépni teljesen bezáródtam a komfortzónámba. Úgy érzem magamat nyomorítom meg.

Lehet már rég elkellett volna mennem külföldre mert ott minden jobb bár tudom magam elől nem menekülhetek.

2022. aug. 15. 20:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Külföldön azért nem egyértelműen minden jobb, ott ugyanúgy meg kell dolgoznod mindenért (kint élek).

Ha a komfortzónádat akarod tágítani, teljesen természetes, hogy félsz tőle, hiszen ismeretlen, ez önmagában nem baj, de érdemes kísérletezned. Kezdetben kis dolgokkal később nagyobbakkal. Sajnos megmérettetés nélkül nem legs több önbizalmad. Adjak tippeket?

2022. aug. 16. 21:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Ha van valami jó tipped adhatsz
2022. aug. 16. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jo lenne tudni, ki vagy mi vagy, mivel foglalkozol, vannak e barátaid, van e valami hobbid, mi jellemző a komfortzónádra. Próbálj azon kívül gondolkodni. Rengeteg meglepetés várhat rád , amire te sem gondoltál.
2022. aug. 17. 06:38
 4/4 A kérdező kommentje:

3/

Jelenleg nem dolgozom,egy barátom van azzal is ritkán találkozok mert családja van és dolgozik.Hobbim van de úgy érzem mindenben kiégtem régebben pl szerettem játszani játékokkal de most még rávenni sem tudom magam vagy szerettem fotózni de ritkán érzem úgy,hogy fotózhatnékom van egyszóval bármit is szerettem valahogy nem tud izgatni így üresnek érzem az életemet vagyis szarnak.A jellemző a komfortzónámra,hogy legtöbb esetben meg vonom magamtól a jó dolgokat és rettegek a pénztől.Az én agyamban ami kívül vár az csak rossz lehet elbukás ,pénztelenség,szegénység és ilyen meglepetésekre nekem nincs szükségem.

2022. aug. 20. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!