Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek baj ha férfiként...

Szerintetek baj ha férfiként sírok filmeken?

Figyelt kérdés
Általában ha van egy szomorú jelenet akkor megkönnyezem meg ilyesmi. De van néha, hogy rajzfilmen is elsírom magam mint pl amikor Spongyabobot kirúgták a munkahelyéről.

2022. júl. 31. 20:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Szerintem az lenne baj, ha képtelen lennél kifejezni az érzelmeidet!
2022. júl. 31. 21:06
 2/12 anonim válasza:
78%

Dehogy baj ez Kérdező.

Valamikor érzékeny vagyok én is, nem csak Te.

2022. júl. 31. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem baj. Én is sokat sírok adott film/sorozat jeleneteken, de könyön is sírtam már. És egyáltalán nem szégyellem.
2022. aug. 1. 13:26
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem, hogy miért lett lepontozva a 3-as, meg mindenki, de szerintem elszomorító, hogy a mai világban az érzéketlennek lenni menő.

Számomra a sírás azt jelenti/jelzi, hogy az illető mély-érzésű, van lelke és képes kimutatni az érzelmeit. Ez pedig csupa jó tulajdonság szerintem.

Káros a fiúkba belenevelni, hogy a fiúknak nem szabad sírni, mert nem attól lesz valaki igazi ffi, ha kegyetlen és érzéketlen.

2022. aug. 1. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

4. Igen, ez a toxikus maszkulinitás. A társadalom elvárja, hogy a férfi mutatkozzon mindig "erősnek" és sose mutassa ki az érzelmeit. Mindig legyen határozott, irányító stb. Ez amióta világ a világ így van. Ez rengetek olyan elfojtást eredményez, ami későbbiekben hozza a problémákat magával. (bántalmazó kapcsolat stb.)

És mondok egy érdekeset: A nők is ezt várják el a férfitól. Neki kell a támasznak lenni egy párkapcsolatban. Persze a friendzone-ban nem probléma, de párkapcsolatra sose kéne egy nőnek egy filmen síró férfi. Még ha nem is vallják be maguknak, de nem ők akarják vigasztalni a férfit, hanem fordítva. Anyway, a társadalom ilyen és megváltozni nemigen fog, főleg ha a hazai politikát nézzük...

2022. aug. 8. 01:08
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

"de párkapcsolatra sose kéne egy nőnek egy filmen síró férfi. "

Ez nem igaz!

Én is ilyet választottam, szóval nem kell általánosítani!

A buta pcsák meg csak várják a macsót fehér lovon.

Normális nők normális érzelmű társat választanak maguknak és nem akarnak szenvedni egy bunkó mellett.

2022. aug. 8. 01:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Utolsó voltam

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem baj, hogy férfiként sírsz filmeken. Sőt...örülj neki. Belőled még nem ölte ki a társadalom az embert.

2022. aug. 8. 01:15
 8/12 anonim ***** válasza:
Mármint az 5 és a 7 voltam én...:D
2022. aug. 8. 01:17
 9/12 anonim ***** válasza:
35%
6.- Oké, igazad van, a "tisztelet a kivételnek" kimaradt. De attól még nem ez az általános....sajnos.
2022. aug. 8. 01:19
 10/12 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsére aztán Spongyabobbal minden jóra fordul. Ha már másodszor nézed, akkor is megkönnyezed?
2022. aug. 9. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!