Eltűnt a számolási képességem?
én is így vagyok ezzel, szintén egész jó voltam matekból, szerettem is, aztán ahogy 1 is írja elkopott a tudás, mert nem használtam. Ezek szerint ez nem olyan mint a biciklizés. :D Megnéztem az érettségi tételeket és sikítva csuktam be, mert a nevemen kivül kb semmit nem tudtam volna megoldani. 42F
Ja még annyit, hogy a mai fiatalok szerintem még hamarabb el fogják veszíteni a tudást, mert meg sem szerzik igazán. Én 1998-ban érettségiztem, nemhogy mobil, de még vezetékes telefon sem volt mindenhol Volt a négyjegyű függvénytáblázat meg egy számológép... Nem voltak olyan appok, weboldalak (pl calculat.org) amikbe az adatokat bepötyögve azonnal dobta volna az adatokat, nem volt app ami kirajzolja a függvényeket... nem lehetett lustálkodni, meg kellett tanulni. A mai gyerekek megnyitják az appban, bemásolják a feladatlapra és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!