Miért akkarok mindenkit "megmenteni"?
Figyelt kérdés
Most nem szo szerint értem, de így vitás szülők közt nőttem fel, eléggé szeretethiányos meg problémás lany vagyok, és eszrevettem hogy ha valakit piszkálnak, rendesen nekem esik rosszul,és inkabb oda megyek beszélgetek azzal az illetővel. Volt pl egy fiú, akirol amugy else tudom donteni hogy tetszett vagy csak maga a sajnálat miatt akkartam volna tole "többet " láttam rajta hogy depressziós hogy mennyire ossze van törve milyen rossz neki, és legszivesebb oda mentem volna hozzá meg minden, csak mivel egy pár évvel idosebb nem nagyon mertem, meg ki tudja milyen. Vagy ha valakivel nem beszélgetnek ki közösitik, akkor én oda megyek és beszélgetek vele. Vagy pl multkor néztem egy filmet, Lehetetlen a címe asszem, illetve igaz történet, és rendesen fájt végig nézni h mennyit szenvedtek ugymond, meg így a végén a család egymásra talált annyira örültem, aztán másnap is szo szerint szomoru voltam hogy mennyi család veszhetet ell úgy, hogy nem találták meg egymást.. tehát elegge lelkis vagyok meg minden.. és akkármennyire utáljak valakit, ha olyan segítségre lenne szüksége, vagy bármi mégis segítek mert ha nem, akkor lelkiismeret furdalásom lesz. Vagy ha pl valakinek be szólok és uttána láttom h milyen szar neki, szó szerint meg haragszok magamra. De ez miert van?2022. jún. 19. 15:15
1/9 anonim válasza:
Mert egy jóérzésű, jólelkű ember vagy.
2/9 A kérdező kommentje:
Hat köszönöm szépen! Fura ezt hallani mert a szüleim szerint rettenetesen bunko illetve beképzelt vagyok.🤷🏻♀️
2022. jún. 19. 15:26
3/9 anonim válasza:
Egy részeg fetrengő magában motyogó hajléktalant is megölelnél és biztatnál?
6/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Vigyázz magadra, nehogy kihasználják a jóindulatod.
8/9 Szandi4 válasza:
Ennek nincs különösebb oka, jószívűnek születtél, és hatalmas benned az empátia. Ennek kéne lennie a normálisnak. Örülj, hogy ilyen vagy, de vigyázz, nehogy kihasználjanak!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget ❤
2022. aug. 13. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!