Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha álmunkban hallgatunk egy...

Ha álmunkban hallgatunk egy szöveget, akkor azt reggelre tényleg tudni fogjuk?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
En egyszer probaltam de nem jott be!!szoval szerintem nem
2010. szept. 16. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Általában ha nem tudok elaludni telefonon hallgatok rádíóműsort, kabarét, zenét. Néha még reggel is szól, de semmire sem emlékszem belőle. Tegnap éppen belealudtam majd nemsokkal később felébredtem és csak azt vettem észre, hogy régen nem az szól amit elkezdtem hallgatni. De, hogy közben mi szólt...
2010. szept. 16. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok különleges képességekkel megáldva, de megtörtént, hogy gimnáziumi dolgozatra az alábbi módon készültem:

Elolvastam háromszor a tananyagot, - amelyet felvettem egy kazettára is, - éjjel pedig folyamatos lejátszáson járattam a végtelenített lejátszási lehetőséggel felruházott magnón a tananyag hanganyagát.

Másnap nyolc oldalas magyar irodalom dolgozatot írtam, - amely nem tartalmazott olyan szöveget, amely nem tartozott a témakörhöz.

2010. szept. 16. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Naná, hogy A4-es oldal!... :)
2010. szept. 16. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!