Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elégedett vagy a közepes/kis...

Elégedett vagy a közepes/kis melledel?

Figyelt kérdés

Egy nő, ezt akkora tragédiának éli meg? Mint ha mondjuk kis pénisze lenne férfiként?

[link]

Egyik legjobb leningrád szám, nézd meg, nyomd be a magyar feliratot.

Szóval, mit gondolsz erről?

2022. ápr. 12. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Elégedett vagyok a kis mellemmel. 25/F
2022. ápr. 12. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Igen, és kifejezetten nem szeretnék nagyot. Még normálisan hason sem tudnál aludni.
2022. ápr. 12. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
83%
Igen. 16-18 evesen utaltam hogy ilyen kicsik, aztan belattam, hogy ennek is megvan a maga elonye. Nem hat ra annyira a gravitacio, kenyelmesen alszom minden pozban, nem fajdul meg a derekam, nem pattog fel-le futas kozben... szoval megbaratkoztam veluk, annyira nem zavart sosem, hogy muteten gondolkodjak.
2022. ápr. 12. 21:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Na igen, 30 felett jönnek a hátrányok ez tény. Elég lelombozó ha a mellbimbók a föld felé néznek.
2022. ápr. 12. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Lol hatalmas zene :D

Amúgy valakinek ez gyenge pont lehet, főleg valamilyen múltbéli atrocitás miatt (pl élete szerelme megcsalta egy nagyobb mellű nővel), de szerintem a nők többsége ezt nem éli meg tragédiának. Aki igen, az megműteti. Nekem kicsi mellem van, ez a gondolat teljesen semleges hatással van rám, nem szoktam ilyesmin filózni.

Nem olyan, mint a kicsi pénisz, mert a kis mell nem befolyásolja közvetlenül a másik élvezetét. Max lehet, hogy a férfi szívesebben bámulna nagyobb mellekre, de akkora jelentősége nincs "technikailag", mint a péniszméretnek.

2022. ápr. 12. 21:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Én 20 évesen kipróbáltam egy negyvenes nőt, pici melle volt, de úgy állt ahogy sok fiatalnak sem. Ott kezdtem érteni h minek kergetjük feleslegesen a nagyot.

Persze fullos csajnak 20 évesen közepes méret is lóghat, ilyet is látni. A genetika kegyetlen tud lenni.

2022. ápr. 12. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Én elégedetlen voltam és megcsináltattam, bár ne tettem volna. Most nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném visszakapni a régi, kisebb és EGÉSZSÉGES mellemet, de már soha nem lehet.
2022. júl. 16. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!