Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vehetném rá a szüleim 1...

Hogy vehetném rá a szüleim 1 kistesóra?

Figyelt kérdés

Hétvégén elkezdem adagolni nekik a kúltúrát.

Eddig kb. annyit tudtam össze szedni, hogy még közelebb kerülnének egymáshoz, újra tombolna a szerelmük, sokkal intenzívebben részt vennék az életükben, felkészítenének engem is a gyerekvállalás nehézségeire, a bátyámra már egyáltalán nem kell költözni, mivel elment, rám is egyre kevesebb költségük van, anyagilag nem lenne annyira megterhelő! Tudnának szeretni 1 aprócska manókát, újra élhetik a régi szép emlékeket...

Még mit hozhatnék fel??

2010. szept. 14. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg egyenesen, hogy testvért szeretnél. Sok szülő nem érti meg a köntörfalazást meg a púderezést... egyébként te és a bátyád milyen idősek vagytok?
2010. szept. 14. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. szept. 14. 17:35
 3/7 A kérdező kommentje:

A bátyám 22 én 16, anyukám 40. De még teljesen normálisak a ciklusai és egészséges mint a makk. Csak az óvszer áll a megtermékenyítés útjában!

Tudjátok az elmúlt 10 évben elemeire hullott a családunk, de mégis megtudtuk menteni és most ismét olyan mint régen. És egy babával csak erősebbé tehetnénk! Én újra látni szeretném szerelemtől tocsogva őket. Most is megvan, de egy baba 15 évvel megfiatalítaná őket! És én nekem minden vágyam egy baba, én pedig nem szűlhetek, így marad a tesó. :D

2010. szept. 14. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagy, akkor 17évesen lesz baba. 18évesen kirepülsz a fészekből, jóesetben egyetemre mész, ahonnan 1-2 napot töltesz otthon 1 héten. a szüleid most 40évesek, ha lesz 1 új gyerek akkor 50évesek lesznek amikor ő 9. ha csak te szeretnél egy tesót az kicsit önző dolog, mert neked az életedből sokat nem foglal, nekik viszont lesz gondjuk vele bőven.

egy baba elég jelentősen visszavetheti a család gazdaságát, és fizikálisan is lefárasztja a szülőket. az újszülöttnek se lesz szerintem valami jó élete, ha mire észhez tér már nem ismeri meg a nagyszüleit, de talán a szüleit se.

2010. szept. 14. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát utolsó beletrafáltál!

Nem szükségem a főiskola, nem is akarok menni, de ha felvesznek az Budapesti lesz, ahova otthonról járnék be. Mivel 20 perc busszal.

Nem szándékom a fészekből való kiszállás egy jó darabig. Ugyanis inkább gyűjtök és karriert csinálok, vállalkozást vezetek, amiből egyszer lesz annyi pénzem, hogy egy saját házat vegyek!

A baba célja nem az én szükségleteim kielégítése, csak ha ne adja isten Én elmegyek, kivel fognak foglalkozni? Anyum élete a családjában van benne. Nagyszülőket nem ismeri, ez nem probléma, nekem sem adatott meg 2. Szerető család amit kap, kárpótolja azért amit nem (nagyszülők hasonlók)

Persze lehet írni, hogy sokkal nagyobb az esélye valamilyen neurológiai betegségnek, szervi fejletlenségnek és hasonlók, de vitaminok szedése mellett szerintem minimalizálható az esélye!

És kimutatott tény, hogy az idősebb szülőkkel rendelkező emberek sokkal okosabbak! Ez sem hátrány ugye.

2010. szept. 14. 18:01
 6/7 anonim ***** válasza:
40 évesen már kicsit nem késő a buba? Szegény gyermek mire 20 éves lesz a szülei már 60.
2010. szept. 14. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:

"ha ne adja isten Én elmegyek, kivel fognak foglalkozni?"

Magukkal. Egymással. Veletek. Az unokákkal (nyilván tervezel gyereket). A kerttel. Élik békés középkorú, majd nyugdíjas éveiket. Végre anyagi biztonságban, utazgatnak majd, mint egy szerelmespár. Minden életszakasznak megvannak a maga tervei, feladatai, érzelemvilága, szép és árnyoldalai. Krízisei is. Épp ezért a kistesó gondolatának anyukádban és apukádban kell megszületnie. Pl. apukád kb. 10 év múlva a kapuzárási korba lép - nem biztos, hogy pont egy 10-11 éves kisfiúhoz lesz türelme, amikor a belső késztetése az lenne, hogy valamit még alkosson...

Elmondanám, de ha itt a GYK-n körülnézel, magad is láthatod, a gyerek nem megoldás, nem erősíti úgy a köteléket, mint gondolod (hiszen ti ketten sem voltatok elegek ahhoz, hogy ne romoljon meg a házasságuk).

Örülj, hogy újra jól megvannak és ne erőltesd ezt. A vihar elült, visszataláltak egymáshoz, ez is azt jelenti, hogy van esély arra, hogy együtt öregedjenek meg.

2010. szept. 15. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!