Miért akarok vele barátkozni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki elég idegesítő és nagyon szar beszólásai vannak mint pl.: "Sz*pd ki anyád vagy Rákosk**va vagy esetleg megb*szom anyád/téged. Ezeket nem nekem szokta mondani de azert nekem is szokott beszólogatni...mégis szeretnék vele barátkozni...már nem szólok neki vissza ha kekeckedik és kedves vagyok vele. Múltkor mikor egyedül voltam a suli előtt és nem volt ott senki akkor köszönt nekem és odaült a mellettem lévő padra, utána pedig végig csöndben volt. Ez miert lehet? Nem tetszik meg semmi. Lehet úgy érzem hogy barátokra van szüksége? Vagy mi? Vagy inkább ne baratkozzak vele? De en szeretnék... tanácsok. Szerintetek ő hogy érez? (Nem szerelmileg hanem milyen érzései lehetnek)2022. márc. 18. 21:16
1/3 anonim válasza:
Igen, vágysz arra, aki foglalkozik veled
2/3 anonim válasza:
Vigyázz Pipike, mert még a végén megb@sz!
3/3 anonim válasza:
Mert buta vagy még, pipike, pi-pi-pi….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!