Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem van a baj, avagy a...

Velem van a baj, avagy a karma játékos kedvéban van?

Figyelt kérdés

Ma amikor álltam a buszmegállóban láttam, hogy egy idős hölgy jön, akinek nehézségei vannak a járással. Amikor megjött a busz, természetesen felsegítettem rá, aranyos volt, mert meg is köszönte. A busz haladt, elérkeztünk ahhoz a buszmegállóhoz, ahol az általános iskolások szállnak fel. Természetesen a felszállók túlnyomó része cigány. Engem pont megtaláltak, természetesen ok nélkül. Veréssel fenyegettek, holott nem csináltam semmit, csupán a forgóban álltam, nem akartam foglalni az ülő helyeket. Szerencsére a verésből nem lett semmi, csupán a méltóságomon esett csorba. Arcon köptek, majd a büntetés azért, mert letöröltem az volt, hogy megint kaptam. Ebből tanulva kb 10 percen át voltam oka az emberek nevetésének.

Ezek után csak annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek más országokban is hasonló a helyzet? Úgy értem, hogy máshol is elnyom és rettegésben tart a kisebbség?

2010. szept. 13. 14:47
 1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy 17F.
2010. szept. 13. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

igen, de csak a szájuk nagy, amitől a legtöbben megis ilyednek

mások azért nevetnek rajta, mert nemakarják, hogy őket is "bántsák"

szerintem ha valaki visszaszól nekik már nem olyan nagymenők, csak mint mondtam a szájuk nagy

mondjuk nemártana ha ilyen helyzetekben nem egyedül lennél

2010. szept. 13. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem tudok osztódni =). Viccet félretéve senki se lakik ott, ahol én [az osztályból]. Amikor 3-4 edzettebb cigány áll köréd, hirtelen elfelejted, hogy mekkora legény is vagy, így a visszabeszélés aligha jó megoldás. Mindazonáltal köszönöm a választ.
2010. szept. 13. 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Gázspré, boxer, legrosszabb esetben vipera a megoldás (Y) Bár a vizipisztolyba töltött kénsav se rossz ötlet.
2010. szept. 13. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
gázspré, paprikaspré vagypediglen járj gyurni és barizz néhány nagydarab skinheaddel:)
2010. szept. 13. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ők azt szemelik ki, aki egyedül van és gyengének látszik. Ez azért veszélyes, mert ők vannak többen. Nem feltétlenül kell mindig drasztikus módszereket alkalmazni, egyszerűen csak legyél magabiztosabb (nem beszólásokra meg keménykedésre gondolok). Ha látják, hogy nem félsz tőlük, akkor elbizonytalanodnak, és kisebb eséllyel kötnek beléd. Figyelj a jelekre amiket mutatsz: ne horgaszd le a fejed, ne húzd össze magad. Ha mások röhögnek a történteken, az csak a bunkóságukat bizonyítja, nem érdemes foglalkozni velük.
2010. szept. 14. 00:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Úristen,ez nagyon durva!

Megkérdezhetem,hogy ez hol történt?

Amúgy nem mindenhol ilyen a helyzet!Az országon belül sem.

Belegondolva biztosan én is rosszul érezném magam a helyedben,de hát ezzel nem lehetett mit kezdeni.Mondjuk én alapból nem fordultam volna feléjük,mintha ott sem lennének.És próbáltam volna magabiztosnak tűnni.Ha pedig mégis megtörtént volna a dolog,akkor elmentem volna a busz másik végébe és max. gúnyosan megjegyeztem volna nekik és a nevetőknek is,hogy ezzel magukat járatják le!

Ebben az a legfájóbb,hogy léteznek ilyen emberek!

2010. szept. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!