Mit tegyek, ha utálok abban a városban élni, ahol jelenleg élek?
Nem tudom, hogy ez egy mennyire megválaszolató kérdés, vagy, hogy lehet-e erre egyáltalán normális választ adni, de azért megpróbálom.
Megmondva őszintén, soha nem ragaszkodtam ehhez a városhoz kisebbként sem, és ez mára sem változott. Nem mondom azt, hogy egy puszta melletti, lepukkant kisvárosban lakom, ahol az ég világon nincsen semmi, (bár ha az az egyetlen pláza a városban nem lenne talán ez is így lenne) mivel egy székhelyen élek. Sok trauma ért itt, ami nagyobb részben az én hibám is, és ezek is részben rájátszottak arra, hogy nem szeretnék itt lenni. Viszont sajnos elmenni még nem tudok mivel 18 nem vagyok, de szívesen megtenném. Körülöttem nagyon sok ember megy ki mostanában külföldre, vagy költözik másik városba belföldön belül és ilyenkor olyan rossz érzés, hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem xd. Egyszer-kétszer anyám részéről volt rá utalás, hogy nem maradunk sokáig, de nem hiszem, h megfog történni.
Ilyenkor mit tudok tenni? bocsánat ,ha hülye a kérdés, de egyszerűen muszáj valamit kezdenem ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!