Milyen tetoválást varrathatnék magamra? Többi lent. Nagyon fontos
Tegnap anyukámnak súlyos balesete történt.Frontálisan belementek,a vétkes söfőr meghalt,úgy hála isten túlélte,újjá született.Ennek tiszteletében,vagy nem is tudom h h fejezzem ki magam,csináltatni akarok egy emlék tetoválást.Ebben szeretném kérni segítségeteket,mert keresztet nem tehetek,mert az olyan mint h ha meghalt volt,de a dátumot azt biztosan tudom.
Nem tudtam h hova rakjam föl ezt a kérdést,ha nem jó helyen van akkor szóljatok nyugodtan a modiknak.
Csak létszi segítsetek,ez nagyon fontos dolog,emlék a számomra:(
anyukád arcképe dátummal.Egy angyal...bár ez inkább nem. : o
Hirtelen nem tudok többet.Valami boldogat és szépet.
/gyors és hirtelen válasz volt/
Fiú vagyok...nem tudom ez elég férfias e,vagy bármi,de még erre gondoltam pl
ami meg a szíven meg csík abba belevarratni h 2010.09.11 Szerintetek?Vagy nem épp ilyen emlékeztető dolog a balesetre?
nemértem
a vétkes sofőr halt meg és őmiatta tetováltatsz?
Szerintem egy olyan motívumot kellene választanod, ami a szerencsét, védelmet szimbolizálja. Ilyen például a lóhere, a patkó vagy a pentagramma ("az ötágú, mágikus csillag már évezredekkel ezelőtt is védte az embereket a démonoktól és a sötét erőktől"). Kerestem neked néhány képet:
Remélem, tudtam segíteni. :) Szép dolog az emléktetoválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!