Ment rá valakinek a házassága a szuperérzékenysége miatt?
Szuperérzékenység introvertáltsággal párosulva,a legrosszabb kombináció.
A probléma az hogy a férjem családja extrovertált.
A férjem szülei imádnak a felnött fiaikkal lenni.
Sokat vannak nálunk,sok a program az átjáróház
és ha van kedvem ha nem vágnom kell a jópofit pedig semmi másra nem vágyom mint hogy egyedül lehessek és töltődhessek.
A férjem ezt érti meg szerinte sok hülyeséget olvasok.Azzal vádol h utálom a családját pedig nem csak nekem néha túl sok.Nagyon sokat veszekszünk már emiatt.
Foggalmam sincs mit csinàljak.
Mielott hozzamentel, ez nem volt nyilvanvalo?
Azzal, hogy cimkeket aggatsz magadra, tenyleg nem segitesz a helyzeten. Kompromisszumra se nagyon hajlasz, mert az atjarohaz es a sarokban kockas pled alatt gubbasztva 'feltoltodes' kozott van par fokozat, de te ezeket is elutasitod, hiszen sajat szavaiddal masra sem vagysz mint egyedul lenni.
Ket lehetoseg van: erot veszel magadon es megbeszelitek a ferjeddel es a csaladdal, hogy a csaladi programok egy reszerol te tavol maradnal, es korlatozzatok az 'atjarohaz' forgalmat is. Ha nem teljes elutasitassal kezeled a helyzetet, meg fogjak erteni hogy te maskepp mukodsz. A masik lehetoseg hogy elvaltok meg mielott gyerek is szuletne (!), es begubozol a garzonlakasod legkisebb sarkaba, ahonnan csak enni-inni-wczni jossz ki.
Nem volt nyilvánvaló mert panelban laktunk igy nem szerettek nàlunk nyomorogni.Most családi házba költöztünk 1 éve.És folyamatos a sürgés forgás.Nincs egy olyan hétvége hogy ne kelljen menni valakihez vagy jöjjön valaki de a hétköznapi csak úgy beállitanak dolog is sűrű.
Gondolom te nem szuperérzékeny vagy.
Vagy ha igen meséld már el te hogyan lendülsz túl ezen.Amikor az idegrendszerednek sok
Köszi szépen!
Figyelj nem hergelem magam!
Csak annyit kértem a férjemtöl ha lehet ne legyen minden hétvégén program,ő menjen át hozzájuk engem ez nem érdekel!
A családja de ha nem akarok a 3.vasárnapon is az anyósoméknál ebédelni és estig ott ülni vagy szeretnék du 4 kor elindulni haza?!
akkor ne erőltesse rám!Hanem néha értse meg h levagyok merülve és egyszerüen hiába probálok ottlenni ha mégsem tudok.
Csak a 2. vagy 3. hétvégét had töltsem mar el ugy az otthonomban ahogy én szeretném.
Kimenni a kertbe főleg jön a jóidö elkertészkedem kikapcsolok,nekem néha szükségem van rá de nem arra hogy valaki mindig a nyomomban van mit csinálok hova megyek.Néha nincs erőm még mással is foglalkozni
Nem picsogok állandóan,
2 munkahelyem van rohanok intézkedek mellette sokszor a férjem
helyett is.És néha annyira elfáradok hogy muszály egyedül lennem eltakaritgatok,elpakolgatok,zenét hallgatok csak muszály elmerülnöm
magamban.Engem jobban feltölt az egész napos takaritás vagy egész napos kertészkedés mintha 2 nap aludnék egyfolytába.
Költözz el a saját lakásodba és akkor úgy dirigálsz az érkező vendégeknek ahogy akarsz.
Ő nem érti meg a hiperérzékenységed? És te az Ő igényeit a heti rendszeres találkozókra és a nyüzsgésre?
Biztos jó házasság lehet az, ahol egy ilyen egyszerű igényt sem tudtok nyiltan megbeszélni...
Latod,egyszerü???
Mond??2 hetente nem bir egyedul elmenni anyucihoz es apucihoz??
jajj szegenyke
Tipikus gyk-s
Itt osztod az észt meg játszod itt a nagytudásut,a való életben meg 2-őt nem birsz szólni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!