Hogyan válhatnék népszerűvé?
Figyelt kérdés
Még középiskolás koromban minden iskolai ünnepségen vállaltam egy szerepet, jártam az iskolai drámaszakkörbe. Akkor sok pozitív visszajelzést kaptam (volt pár negatív kritika is, de azok is inkább építőjellegűek, próbáltam is javítani a hibákat.) Középiskola után rögtön egyetemre mentem, ott már nem volt lehetőségem sehol szerepet vállalni, a tanulásra koncentráltam. Jelenleg dolgozok, (nem színművészeti, és nem is dráma szakra jártam.)
Színművészi végzettség nélkül milyen lehetőségek vannak arra, hogy szélesebb körben ismert legyek? Nem a pénz miatt csinálnám, hanem mert élvezném. 28F
2022. febr. 21. 15:53
1/1 anonim válasza:
Mit? Miben? Hogy?
Alapíts színjátszótársulatot
Legyél műsorvezető
Legyél youtube-er
Legyél influenszer
Legyél utcazenész
Jelentkezz a kultúrházba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!