Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért jobb ő mint én? Vagy miben?

Miért jobb ő mint én? Vagy miben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt veszem észre, hogy a barátnőm (akiről nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem) több fiúnak tetszik, mint én. Pedig szerintem én szebb, okosabb és vicesebb vagyok. Kérlek, ne gondoljátok rögtön azt, hogy milyen egy beképzelt majom vagyok. A jegyeim jobbak, értelmesebb vagyok, több dologról lehet beszélni velem, mint vele, többféle ismerettel rendelkezem, mint ő (nem mondom hogy sokkal, csak tőle többel). Jobban írok, mint ő, de elismerem, hogyha valamiben nem vagyok jó, vele ellentétben. (Egyszer írt valami "idézetet", amiben volt egy olyan rész, hogy: "eltolt egy olyan emberkétől, akit nem bírok". Mármint a szerelme arrébbtolta. Most ez milyen már? Ááá... És utána még így szerényen mosolyogva megjegyzi, hogy ő most büszke magára, amiért tud ilyen "IZÉKET" írni...) Miben jobb mint én? Hogy idétlenül viháncol meg röhög minden második szón? És írtam, hogy szerintem szebb is vagyok, és valljuk be, ez azért sokat számít így elsőre. Ő elég igénytelen, sárgák és piszkosak a fogai, kicsit büdös a szája, folyton leizzad a hónalja és az orra (nem értem, hogyan). Mindenen megsértődik, aztán meg sajnáltatja magát, hogy tőle kérjenek bocsánatot. Sokan meg is teszik, de én soha. Nehogy már még én alázkodjak meg az ő hülyesége miatt. Egyébként ilyen rosszakat gpndolok róla, de az esetek 60%-ában nagyon jól érzem magam vele. Igen, lehet hogy féltékeny vagyok rá. Nem értem, miért tetszik olyan sok fiúnak. Lehet, hogy először csak nem látják "tisztán", milyen? :S De annyira zavar. Mégcsak nem is kedves. Mindenkivel kiabál meg lekussol, de velem próbálná meg. Vagyis már megpróbálta; úgy leoltottam, hogy fülét-farkát behúzta. Áh!

Velem van a baj, vagy vele? Elfogadom a válaszokat, csak légyszi, kicsit gondoljátok át, mielőtt írtok. És vegyétek komolyan, amit írtam, miszerint nem vagyok beképzelt vagy öntelt. Csak tisztában vagyok önmagammal. Tudom, hogy én sem vagyok ám tökéletes és különlegesebb, és soha nem is leszek. A korom miatt se ítéljetek el, legyetek szivesek.

15L

2010. szept. 11. 17:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Igen, tudja. Legalábbis én már elmondtam neki, hogy mit gondolok róla - jó, kihagytam, hogy ronda. Tanácsokat próbáltam neki adni, hogy ne vihogjon egyfolytában, legyen igényesebb.

Én? Ribanc? Gratulálok.

A beképzeltségről írtam a kérdésben. Nem vagyok az, csak tisztában vagyok önmagammal. Most jobb lenne, ha hamis dolgokat írnék?

Amúgy meg hogy a fenébe tudná valaki megállapítani azt első beszélgetéskor, kb. 3 mondat után, hogy pontosan milyenek is vagyunk, és kire érdemesebb odafigyelni?

2010. szept. 11. 18:59
 12/28 anonim ***** válasza:
49%

miért hordjátok ennyire le őt?-_-"

ha valaki tisztában van az adottságaival már rögtön beképzelt pitsa?-_-" pff... ezen kiszoktam akadni...ha valaki azt hiszi hogy ő a legszebb és legcsodálatosabb csaj a Földön na az beképzelt...

és ha elmondta a barátnőjének hogy mit gondol róla akkor mi a probléma?és szerintem nem féltékeny csak zavaró lehet hogy a másik csajt lepik el a srácok pedig a kérdező jobb bizonyos dolgokban...

nem ugyanaz a 2 dolog-_-"

már írtam egyszer

2010. szept. 11. 19:17
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
ésmég barátnőnek mered nevezni??
2010. szept. 11. 19:24
 14/28 A kérdező kommentje:

Utolsó: köszi, pont úgy van, ahogy írtad. ;) Elég zavaró tud lenni, hogy érdemtelenül ennyi jut neki a jóból. :)

Amúgy egy tegnapi eset miatt tettem fel a kérdést.

Az volt, hogy vártunk a buszunkra, és felbukkant a csaj egyik ismerőse (kicsit "béna" a srác, de nagyon jófej). És a fiúval jött egy haverja is. És ez a haver, nevezzük mondjuk Petinek, ha beszélt, szinte mindig a barátnőmre nézett, vele viccelődött. Próbáltam bekapcsolódni a beszélgetésbe, de nem sok sikerrel, mert minden szavamat elnyomta a csaj "hihihííí"-zése. -.-' Aztán a barátnőm leszállt a buszról. Utána már velem foglalkozott végig, amíg le nem szállt ő is. Össze is borzolta a hajamat, olyan aranyos volt. :DD Helyes srác, és szerintem jobbat érdemelne, mint a barátnőm. Kicsit be is jön, de ha neki a barátnőm fog tetszeni, én megőrülök. Velem szerintem jobban elbeszélgetett, mert hozzá is tudtam szólni a dolgokhoz, nem csak engedelmesen vihogtam. Szóval nevetett a vicceimen, érdeklődött felőlem (pl. hogy távolra vagy közelre nem látok). Szóval aranyos volt. Minden olyan volt, mint ahogyan szokott lenni, ha két egymásnak szimpatikus tini találkozik. Remélem lesz valami...

2010. szept. 11. 19:27
 15/28 A kérdező kommentje:

19:24

Tudom, nem kicsit ellentmondásos amit írtam vele kapcsolatban.

2010. szept. 11. 19:43
 16/28 anonim ***** válasza:
73%

megint én vagyok x)

én már olyat is hallottam hogy azért nyomulnak a csúnyácskább lányokra mert kezdők,így próbálkoznak mert nem akarnak majd beégni a jó csaj előtt=)önbizalomnövelés

2010. szept. 11. 21:34
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
21:34 Ez a legnagyobb baromság amit életemben halottam.
2010. szept. 11. 22:03
 18/28 A kérdező kommentje:
Hát, attól tartok, sosem fogom érteni a fiúkat. =)
2010. szept. 11. 22:09
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

hali.

nyugi az én bnpmmel is ez van..vicccesebbbb vok..szebb csinosabb értelmesebb..mégis ő jön be apasiknak nemén.

sztem ő nyitottabb mintte az ilyen pasisügyekbennem,?

2010. szept. 11. 22:10
 20/28 A kérdező kommentje:
Hm. Ha azt vesszük, igen, de ő a lányoknál is nyitottabb. Hogy is mondjam... Ő olyanokkal is órákig beszélget, akit elméletileg gyűlöl, lenéz, stb. Szerintem csak cikinek érezné, ha bevallaná, hogy tényleg bírja. Nem tudom. Amúgy van egy fiú, aki tetszik neki vagy szerelmes is belé. Elég vak tud lenni vele kapcsolatban. Történetesen b. 8 éve ismerem a srácot, és minden második lánnyal kikezd. Ő meg minden hülyeséget beképzel, és azt hiszi, hogy csak ő tetszik neki, stb. Áh. :S Azért elég szemét a srác, mert csak szórakozik vele. Szóval ő rá se néz más pasira - legalábbis ezt mondja. Szerintem ő a beképzelt, nem én. Egy tök szép osztálytársunkról ezt mondta: "Hát azért én szebb vagyok, mint ő." Pedig aaannyira nem. Szóval ebből kifolyólag talán tényleg van önbizalma a nyitottsághoz pasi téren. De ha szóbakerül, hogy párkapcsolat vagy ilyesmi, úgy viselkedik, mint egy ötéves. ("Fúújj, haggyámáááá...")
2010. szept. 11. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!