Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez most hogy is van srácok?...

Ez most hogy is van srácok? És még pár kérdés!

Figyelt kérdés

Sokaktól azt hallom,még a fiúktól is hogy nekik a szerényebb,okosabb,kedvesebb,őszinte,megbízható,nem divatfüggő lányok tetszenek de azért ne legyenek csúnyák.5 pasiból 3 tuti ilyen lányt szeretne barátnőjének mondani(az értelmesebb srácok) nem igaz?De akkor mért az ilyen divatmajom,üresfejű cicababákkal jártok?Jó van olyan hogy a normális lányok is járnak valakivel.De akkor is ezt most nem értem hogy is van...Elmagyarázná valaki?

A másik meg hogy rólam azt mondják hogy nagyon szép csaj vagyok,van bennem valami ,,cukiság" amit mindenki észrevesz és megszeret bennem.Ezt már mondták is meg észre is vettem.Én a visszahúzódó,csendes lányok közé tartozom,szeretek hülyéskedni a barátaimmal de nehezen kezdeményezek beszélgetést egy idegennel.Félek attól hogy kihasználnak vagy átvernek,de általában észreveszem ha valami nem okés.Azt tudom hogy nem vagyok érett egy kapcsolathoz nem is akarok barátot(volt már innen tudom hogy nem kell,nem vagyok érett hozzá)De mikor udvarol egy srác persze jólesik és hagyom hogy udvaroljon.Most is van egy srác aki udvarol,még nem ismerem annyira de tudom hogy nem csak nekem meg nem az a fajta aki egy csajnál megmarad.De lehet hogy félreismerem.Egyébként évfolyamtársam.Tetszik mert jól néz ki és jófej de nem ismerem még annyira.És én elfogadom az udvarlását,de nem viszonzom csak hagyom hadd csinálja.Visszatérve arra hogy milyen lány is vagyok,már sok sráctól hallottam(volt hogy 21 éves is mondta) hogy egy csodás,fantasztikus(vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg)csaj vagyok.És tetszek is jópár srácnak pedig nem is ismernek annyira hogy tudják milyen is vagyok.Csak a felszínt ismerik.De akkor mért nem lépnek?Ezt nem értem...Csak az alap dolgok.Beszólogatnak,kötöszködnek(ovis szint-_-") de van aki odajön beszélget,nevetünk stb és van amelyik nyíltan megmondja.De mért nem lépnek?Mért nem hívnak akkor randira?Ha tetszik a srác akkor azt én kiis mutatom neki meg ha tetszik valaki akkor abban a pillanatban kilehet szúrni mert én nem tudom leplezni az érzelmeim kissé gyerekesen viselkedem néha emiatt és hülyét csinálok magamból a srác előtt amit észrevesznek páran.Ja és nem vagyok a bulizós fajta,mint mondtam visszahúzódó csendes csaj vagyok.

Köszi a válaszokat és légyszi értelmeset írjatok!

2010. szept. 10. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:
nem is ebbe a kategóriába akartam O.o upss...na mindegy x"D
2010. szept. 10. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:

huezmost durva volt agyilag zokni vagyok már ienkor..

amugy feléig jutottam!

2010. szept. 10. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

EZ érdekes hangzik és válaszolok is neked.:)

Nah, ha jól vettem ki kb. az lehet a bajod, hogy azt hallod a pasiktól, hogy normális úgymond agyal rendelkező lányt szeretnének, de e helyet az ilyen cicalányokkal meg barbi babákkal járnak. :) Nah erre létezik pár elég egyszerű válasz, mert mivel pasi vagyok én így gondolom ( bár megjegyzem szerintem hülyeség, de másoknál így van szerintem:) Az első a srácok 15-23-24 éves korukban jön el az az időszak amikor bármennyire is komoly lányt szeretnének, olyan korban vannak, hogy buliznak minden fele, meg ökörködnek, szóval fitogtatják az úgynevezett férfi büszkeségüket a többi srác előtt és ezt egy feszes farmerű szőke agyatlan cicával eléggé ki lehet fejezni, meg azzal hogy mindenféle baromságot csinálnak. A másik bármennyire is akarnak ilyen okos normális agyas lányt, az a baj az ilyen korban velük, hogy a lánynak van esze, szóval néha már unják az udvarlást és ha még is sikerül akkor a következményeket vagyis azt, hogy a normális lány komoly kapcsolatot akar nem rövid távra és ez rettent minket pasikat :D (engem személy szerint nem mert én most vagyok 20 éves és már 4 éve élek a párommal együtt, már az összeköltözés van előtérben:P ), de a lényeg, hogy a pasik nagy része ebben a korban olyan, iszik, cigizik, ökörködik, gyorsan szerezhető csajt akarnak, rövid távra. Szóval sajnos ezzel ez is a gond, még ha udvarol is neked, lehet hogy nem akar mást csak szórakozni azt puff :/. Szóval így állunk, ilyenkor tombolnak a hormonok és ez az egyszerűbb megoldás a buta lány... hozzá meg az ökör srác xD.

Nah remélem azért kb érthető voltam. :) De ha nem akkor írj rám. Azt hiszem lehet... Lehet? Nem tom, nem emlékszem lehet be van állítva. :D Nah majd meglátjuk, ha nyomok egy " Válasz Elküldése" gombot :D

És most fény derül az igazságra xD -->Klikk->"Válasz elküldése"

2010. szept. 10. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok :D Csak azért írtam, hogy igen, lehet nekem levelet írni xD
2010. szept. 10. 20:13
 5/9 anonim válasza:

20:12 -> nagy arc lehetsz xDDDDD

Egyébként teljesen egyetértek azzal amit írtál. Sajnos tényleg így megy manapság....én pl ezért vacilálok mindig ha lenne valami...Folyton azt hajtogatják nekem miért nem szerzek vmi pasit blabla...Nem mondom hogy fúde hosszú távú kapcsolatot szeretnék, csak egy rendes NORMÁLIS pasit aki nem a barbi babákra hajt meg az egy éjszakásokra....Pont abban a nőttem fel (és növök) hogy csak ilyen pasik vannak, bár hogy őszinte legyek a csajokra is vonatkozik ez...És ezért tartok ott hogy alig volt egy normális barátom illetve kapcsolatom...Egyszerűen nem tudok senkiben megbízni mert már minden tini ilyen. És nem fogok csak úgy belemenni semmibe azért hogy elmondhassam hogy járok valakivel.

Szóval akár érti az ember akár nem, el kell fogadnia hogy ilyenek a mai fiatalok...És remélni hogy hamar megváltoznak és benő a feje lágyuk...

17/L

2010. szept. 10. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:

20:12 vagyok. :) Hát igen a mai fiatalok.

Én most vagyok 20 éves de eddig csak 2 barátnőm volt :) egyikkel másfél évig jártam. A másikkal meg most vagyok ugye együtt most leszünk jövő hónap 12.-n 4éve együtt :P

De aki normális embert akar az életben, én erre azt a megoldást találtam, hogy tanultam, lehet bután hangzik,de sokat tanultam, suli, meg magamtól is, mert minél okosabb az ember annál magasabb körökben mozogni és azért az okosabb körökben több a normális ember, akivel normálisan lehet beszélgetni, nem a pia meg a dohány az első, hanem a normális emberi kulturált élet és a normális társaság és barátság az első. :) Szerencsére nekem mázlim van, hogy megfogtam az isten bokáját úgymond, mert jó helyen vagyok a világban ^^^A tanulást fogd fel úgy, ha rossz érettségit írsz, rossz jegyeid vannak, rossz iskolákba jelentkezhetsz egyes helyekre szinte minden ökröt felvesznek, de azért az erősebb iskolába kevesebb iszákos bulizós és olyan kerge embert vesznek fel és ott már lehet normális körökben mozogni. :) De az élet szép ez a lényeg :) (És már megint marha sokat beszélek és úgy néz ki magamban mert nem sok válasz jön xD főleg a kérdezőtől:P ) Nem baj imádok segíteni azt kész :)

2010. szept. 10. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Az éremnek mindig két oldala van ... mi, fiúk is kérdezhetnénk, hogy a lányok miért nem a normális pasikkal járnak.

Talán az ok az, hogy ezek a normális lányok(fiúk) általában mindig kicsit visszahúzódóbbak.

Mondtad, hogy volt már olyan, hogy odament hozzád valaki, beszélgetett veled, de nem lépett tovább. ... Jelezted neki, hogy megteheti? Nekem fiúként, ha "hajtanék" egy lányra elég rossz érzés lenne, ha már fél órája lökném a szövegemet, de a csajtól semmi egyértelmű reakciót nem kapnék ... bizonyára nem hívnám meg randira, mert rögtön arra gondolnék, hogy nem jövök be neki.

Egyértelmű reakció: természetesen nem csókra, vagy ilyesmikre gondolok ... elég valamilyen kisebb bók ...

és ne hidd, hogy olyan könnyű egy fiúnak kiszúrni, hogy bejössz neki (az nem biztos, hogy elég, ha gyerekesen viselkedsz és hülyét csinálsz magadból :D )

(amúgy 17 éves fiú vagyok, mások véleménye szerint a normálisabb fajtából. Kinézetre (visszajelzés hiányában) nem nagyon tudnám neked megmondani, hogy melyik kategóriába tartozom, de én elégedett vagyok magammal ilyen téren.)

2010. szept. 10. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nemtudom, bocsi, hogy ezt írom, de nekem kicsit rosszul esik ezt olvasni amit írtál. Igazából nem is tudom kifejteni, hogy valójában miért is, én itt vagyok, most leszek 17(F) és még nem volt csajom (első osztály és negyedik nem számít gondolom :D) mert még sohasem kezdeményeztem, egy csajnál sem. És végül is ez azért borzalmas amit írsz, mert persze ez a "normális" meg minden, de ez kívülről kb úgy néz ki, hogy "én itt vagyok, aki mer az lehet, hogy nyer, de ez még korántsem biztos, hiszen nekem nagyok az elvárásaim és olyan fiú szóba sem jöhet aki nem kezdeményez nálam, hiszen nehogy már nekem kelljen, én nőnemű vagyok ez a férfiak dolga" holott lehet, hogy életed párját szalasztod el azzal, hogy jeleket ad neked te meg le sem sz@rod.

Nem is olyan rég mondta egy nem is olyan rosszul kinéző csaj, hogy jól nézek ki stbstb, magas vagyok 187cm 14 éves korom óta, nem vagyok se dagadt, se nádszál és valószínűleg nem is lesz csajom, hiszen én nem fogok kezdeményezni ezt tudom magamról, megmaradnak a kis beszólásaim, bókjaim, szarkasztikus megjegyzéseim, poénjaim, de akármennyire is bejönnél (mert valószínűleg bejönnél) soha nem mennék oda hozzád úgy, hogy "járni akarok veled" én ilyen vagyok, pedig ki tudja mi sülne ki belőle, ezért fura ez a világ. :)

2010. szept. 10. 22:20
 9/9 A kérdező kommentje:
van hogy énis kezdeményezek egy srácnál,hisz úgy gondolom hogy nem csak a srácnak kell kezdeményezni barátnőmnek is ezt mondtam hogy bátran menjen oda és lám alakulóban van a dolog.szóval attól hogy csaj vagyok még odamehetek és léphetek énis,csak én inkább a csendesebb fajta vagyok meg a félősebb.és ha odajön egy srác és nekem is tetszik meg is mondom vagy egyértelmű jeleket adok.
2010. szept. 11. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!