Szerintetek ez normális?24-éves lány vagyok egyelőre még nem akarok gyereket de 5 vagy 10 év múlva is csak örökbe fogadni akarok mert rettegek a reggeli rosszullétektől!
A gyerek-anya kapcsolat egy nagyon különleges dolog. Egy örökbefogadott gyerek esetében megtapasztalni ezt elsőre, nem biztos hogy a legcélszerűbb. Nem kivitelezhetetlen de azért gyökeresen más.
A félelmed maga szerintem alaptalan. Leszel még rosszul millió más dologtól is életed során...
A meló diákban dolgoztam. 14 körül voltam. A reggeli műszak előtt ittam fél liter tejeskávét. Ledolgoztam a műszakor majd otthon elkezdtem hányni. Nem is igazán ettem. Akkor is hánynom kellett amikor már semmi nem volt a gyomromban. Epés hányásom jött. Sárga volt ami feljött.
Szóval ennek semmi köze a terhességhez.
14 éves. Ha terhes lettem volna azt írom. :D
Szóval az epés hányás kb 3x fordult elő velem életem során. Férfi vagyok amúgy. Tehát ez mégcsak nem is nem függő. De hogy terhesség alatt epéset hányjanak az kb ugyanilyen ritka lehet. Sima rosszullétekről hallottam de az se minden nap van csak néha. De ott se hánynak feltétlen.
Amúgy covid-os voltam decemberben. Ott volt hányingerem kétszer is. De ott se az volt a legrosszabb hanem az amikor levert a víz és kb megállt a rendszer újratölteni. :D Szóval a betegségek hétköznapi dolgok és sok közülük nem kellemes. Terhesen semmi rendkívüli, szokatlan vagy túl gyakori nem következik be ilyen tekintetben amit addig ne éltél volna át. Nem egy katasztrófa bár kétség kívül vannak nehezebb időszakok. De a szülés az nem a testi élvezetekről szól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!