Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ez normális?24-éve...

Szerintetek ez normális?24-éves lány vagyok egyelőre még nem akarok gyereket de 5 vagy 10 év múlva is csak örökbe fogadni akarok mert rettegek a reggeli rosszullétektől!

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 23:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre ne legyen gyereked, se így, se úgy. A kérdéseid alapján nem sok fogalmad van még az anyaságról. Talán majd később.
2022. jan. 15. 15:18
 12/19 A kérdező kommentje:
Valóban 35-ig nem nagyon vállal a mai világban senki gyereket
2022. jan. 15. 16:14
 13/19 anonim ***** válasza:

A gyerek-anya kapcsolat egy nagyon különleges dolog. Egy örökbefogadott gyerek esetében megtapasztalni ezt elsőre, nem biztos hogy a legcélszerűbb. Nem kivitelezhetetlen de azért gyökeresen más.

A félelmed maga szerintem alaptalan. Leszel még rosszul millió más dologtól is életed során...

2022. jan. 30. 23:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondja hogy jobb a terhességi hányás mint a betegség vagy gyomorrontás miatti hányás de sok nő panaszkodik itt a gyakori kérdéseken hogy nem bírja a terhességi hányást
2022. jan. 31. 00:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne ezekre alapozz! Te is hánytál már életedben. Az sosem kellemes. De nem hiszem hogy a terhes nők sugárban okádnának minden reggel. Amúgy meg abban is biztos vagyok hogy ezeknek is megvan a maguk oka. Az evolúció mindent kitalált. Tuti h azért hánynak mert valami olyant ettek ami nem jó a magzatnak vagy hiányuk van.
2022. jan. 31. 02:58
 16/19 A kérdező kommentje:
Az én anyukám ilyet mesélt nekem hogy amikor terhes volt a húgommal egyszer le kellett szállnia a buszról mert éhgyomorra ivott kávét és hánynia kellett
2022. jan. 31. 10:04
 17/19 anonim ***** válasza:

A meló diákban dolgoztam. 14 körül voltam. A reggeli műszak előtt ittam fél liter tejeskávét. Ledolgoztam a műszakor majd otthon elkezdtem hányni. Nem is igazán ettem. Akkor is hánynom kellett amikor már semmi nem volt a gyomromban. Epés hányásom jött. Sárga volt ami feljött.

Szóval ennek semmi köze a terhességhez.

2022. febr. 3. 21:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Mármint 14 éves voltál vagy 14 hetes terhes?
2022. febr. 3. 22:38
 19/19 anonim ***** válasza:

14 éves. Ha terhes lettem volna azt írom. :D

Szóval az epés hányás kb 3x fordult elő velem életem során. Férfi vagyok amúgy. Tehát ez mégcsak nem is nem függő. De hogy terhesség alatt epéset hányjanak az kb ugyanilyen ritka lehet. Sima rosszullétekről hallottam de az se minden nap van csak néha. De ott se hánynak feltétlen.

Amúgy covid-os voltam decemberben. Ott volt hányingerem kétszer is. De ott se az volt a legrosszabb hanem az amikor levert a víz és kb megállt a rendszer újratölteni. :D Szóval a betegségek hétköznapi dolgok és sok közülük nem kellemes. Terhesen semmi rendkívüli, szokatlan vagy túl gyakori nem következik be ilyen tekintetben amit addig ne éltél volna át. Nem egy katasztrófa bár kétség kívül vannak nehezebb időszakok. De a szülés az nem a testi élvezetekről szól. :D

2022. febr. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!