Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A videó alapján mennyire...

A videó alapján mennyire tünök pozotív személyiségűnek?

Figyelt kérdés

Arra kérlek titeket hogy őszintén szavazzatok. Nem sértetek meg. Csak kiváncsi vagyok hogy nektek mi jön le rólam. Ide belinkelem a videót és szavazzatok. Ez a videózás szempontjából fontos nekem.

[link]

2021. dec. 24. 07:33
A kérdező szavazást indított:
Nagyon pozitív személyiségűnek tűnsz
Pozitív személyiségűnek tűnsz
Annyira nem vagy se pozitív se negatív személyiség
Inkább negatív személyiségűnek tűnsz
7 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:

Van egy pozitív, természetes atmoszférája a videónak attól, hogy aki sok Youtube-tartalmat néz, az már megszokott egy jelenséget*, és ahhoz képest ez mennyivel nyugodtabb és lassabb (talán mert megfontolt és átgondolt, hogy ne kelljen sokat vágni) tempójú anyag. Én még abba sem kötnék bele, hogy kicsit rutintalan és bátortalan a hatása**, mert ettől életszerűbb és nem olyan mű. A szavazás azért csalóka kicsit, mert akinek megvan a motivációja arról hogy videót készítsen és abban általa fontosnak vagy érdekesnek tartott témákban beszéljen az emberekhez, már feltételezi hogy pozitív személyiség, mert át akar adni valamit (tudást, gondolatot) másoknak. De egy ilyen rövid videóból nem lehet sok következtetést levonni.

(* hogy az éles fókuszú, szűk mélységélességű képbe százas mosollyal és 200-as hangerővel már az első másodperctől kezdve egy levegővel hadarja az extrovertált előadó, hogy 'sziasztok újra itt vagyok a mai témánk a blablblablabla iratkozz fel lájkolj, mai szponzorunk a...')

(** és az az első benyomása a nézőnek, hogy most kezded a videózást, de a csatornát megnyitva már látszik, hogy százas nagyságrendű feltöltésed van)

Beletekertem néhány nem gameplay videóba, és semmilyen negatív töltetű dolgot nem láttam.

2021. dec. 24. 08:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Tök pozitívnak tűnsz.

(De egyébként nem unod még? https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__1.. )

2021. dec. 24. 13:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy te ezt a legnagyobb jóindulattal és jószándékkal csinálod, de az az egész csak ilyen kamuspirituális hantaszöveg, értelmetlen szófosás, meg ilyen "kocsmafilozofálás" kategória...
2021. dec. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!