Csajok gáz,ha egy férfi még 33 évesen is sír egy filmen?Most a Michaelt néztem meg.Nagyon szép,jól megírt forgatókönyv,jó szereplőválogatás.Pedig voltak durva bunyóim,gyerekként láttam sok rossz dolgot.Várom a leoltós válaszokat is,külön jól esik:)
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 23:35
1/3 anonim válasza:
Inkább az a gáz, hogy nem tudod megkülönböztetni a kérdés mezőt a részletekétől.
2/3 anonim válasza:
Én nőként nem tartom cikinek, hogyha egy férfit meghat egy film. Sőt még azt gondolom, hogy szép dolog is, hogy nem egy érzéketlen fszfej, aki a macsót játssza minden pillanatban. Persze nem azt mondom, hogy mindenen sírja el magát, legyen tartása. De hogyha egy filmen meghatódik, az kedves és egyáltalán nem nézek le ezért senkit.
3/3 anonim válasza:
Köszi 2-es.Az előtted lévőnek meg azt üzenem,nem volt kedvem pöcsölni a kérdés kiírásakor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!