Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, h ne legyek...

Mit tegyek, h ne legyek "tucat lány"?

Figyelt kérdés
féloldal fufru az kell mert hosszúkás az arcom:S
2010. szept. 6. 19:24
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%

nézd... ha szerinted a külsődön és a frufrudon múlik, hogy "tucat lány" vagy-e...

megnyugtatlak, nem vagy "tucat lány"... sokkal butább vagy a többségnél, ennélfogva különleges is.

2010. szept. 6. 19:26
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha a külsőre érdekel tanács, akk ne járj emo-s göncökbe... De amúgy ez tök mind egy... A lényeg, hogy egyéniség legyél, hogy legyen saját véleményed, ne csak egy üresfejű plázacica legyél a sok közül!

18/f

2010. szept. 6. 19:27
 3/16 A kérdező kommentje:
elsőnek nem vagyok hülye csak egy csomó helyen olvasom h mennyi tucatlány járkál az utcán..
2010. szept. 6. 19:29
 4/16 anonim válasza:
90%
akkor magyarázd már el nekem, hogy mitől "tucat lány" egy lány! komolyan érdekel.
 5/16 A kérdező kommentje:

hát kár h a tornacipő ilyen nagy divat-_-

nekem megvolt ez a stílusom aztán hirtelen ennyire felkapták hát komolyan-_-"

6/16 A kérdező kommentje:

tucat lány..amit az előbb írtam:D

tucat=sok

tucatlány=a tucatból 1:D

2010. szept. 6. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha figyelmesen olvastad az előző kommentem (2.), akk nem a külső határozza meg, hogy valaki "tucat lány" vagy sem... Az egyéniség a fontos...
2010. szept. 6. 19:31
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Tucatlány=Olyan lány,akit egyik tulajdonság sem különböztet meg a többi lánytól,ergo plázacica,emos,playboy nyuszis szerkós,tetszelgős stb.
2010. szept. 6. 19:33
 9/16 anonim válasza:
87%

először majdnem belevertem a fejem tiszta erőből a falba, mikor elolvastam a magyarázatrod a "tucat lányra". aztán rádöbbentem, hogy nem engem kellene ütni...

ne nézz már annyira sötétnek hogy ne tudjam a tucat szó jelentését te szerencsétlen!

felteszem a kérdést még egyszer, úgy, hogy te is felfogd.

miből van sok? mit látsz mindenkin? mit látsz mindenkiben? mi az, amilyen NEM akarsz lenni?

2010. szept. 6. 19:35
 10/16 anonim ***** válasza:
64%
Ja és az is tucatlány,akinek nyáron ki van mindene,tehát prostisan öltözködik,továbbá lekezelő stílusa van embertársaival szemben.Pesten nyüzsögnek az ilyen csajok...
2010. szept. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!