Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitegyek ha nobol ferfiva...

Mitegyek ha nobol ferfiva akkarok valni?

Figyelt kérdés
Hova kell menni az iratokert es a mutetet elvegezni.

#Indentitas megvaltozzatasa
2021. dec. 14. 16:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, itt már kevés lesz a pszichiáter...
2021. dec. 15. 12:30
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

10-es! Hátrébb az agarakkal!

Mégis, mit gondoltál? Hogy ez úgy megy, hogy valaki itt beírja neked hogy IX. Gipsz Jakab utca 10-be kell menned, és ott adnak neked iratokat, majd a Mószer Aranka utca 8-ban meg ripsz-ropsz megoperálnak?

Itt volt linkelve a transvanilla oldal! Ott minden információt megtalálsz.

Az orvosi-pszichiáteri-pszichológiai kezdéstől, a hormonszedésen át a végkifejletig.

A borzalmas kirohanásaid arra következtetnek, hogy nem ez a transz-ság a legnagyobb problémád, bocsika...

2021. dec. 15. 12:34
 13/35 A kérdező kommentje:
Oke bajom van oke nande to nem vakaszoltok a kerdesimre normalisan csak feluletesen nona.
2021. dec. 15. 12:48
 14/35 anonim ***** válasza:

A 9-es kommentben leírta az olvtárs a kezdeti lépéseket. Erre nekiálltál agresszívkodni.

Az egészségügyben megvan a beutalási rendszerben is a hierarchia, végig kell járnod.

2021. dec. 15. 12:52
 15/35 A kérdező kommentje:
Jajaja miet nem igy mondtatok megzavart az agyam . Miert nem ogy mondratol en meg jelentetem bocsi erte maskor jobban moond el hogy karjatok eteni oke. 🥲
2021. dec. 15. 12:54
 16/35 anonim ***** válasza:

Borzalmas az írásod...

A nem álalakítás szerintem manapság 10-20 millió forint lehet. A fej a legnehezebb. A hormonkezelés persze sokat segít.

Magyarországon ha jól tudom műtét elérhető szakvélemény után bár covid idején szerintem ezek szünetelnek. Viszont a nemed az igazolványokban nem fogják átírni. Talán még a neved sem.

Értem h mi a betegséged, de azt vedd majd figyelembe, hogy az az illúziód hogy egy műtét valódi férfivá változtat elég korlátozott elfogadású. Persze így is lehetsz boldog.

2021. dec. 16. 16:40
 17/35 Dzsoki ***** válasza:
Kedves kérdező!Ennél világosabban nem lehet leírni,mint ahogy a 9-es írta.Amennyiben,ez egyszerre sok,akkor a válasz az első lépéshez,hogy Háziorvos.
2021. dec. 16. 17:45
 18/35 A kérdező kommentje:
Miert bantotok engem en beteg vagyok tenyleg faj igy elni am nekem is. Tineketek jo mert ti jobban vagytok magatokkal.Magyarorszagon is lehetseges lenne ilyen mutet.
2021. dec. 17. 15:21
 19/35 anonim ***** válasza:

A transzneműség illetve az azzal járó dolgok betegségnek számítanak amit az emberek kevésbé tudnak elfogadni mint pl a skizofréniát. Ezt neked tolerálnod kell ha toleranciát vársz. Amúgy meg mindenkinek megvan a maga keresztje. Az hogy az emberek javának nincs baja a nemi identitásával nem jelenti azt hogy ne lenne elég bajuk így is vagy ne utálnák magukat, vagy ne ment volna el az életkedvük.

Menj el pszichiátriára és nézesd meg magad. Aztán gondolkozz a következő lépésen miután kaptál papírt!

Ja és ha esetleg sok műtét után lezárulnak a kezelések akkor se biztos hogy a környezet elfogad majd. Tapasztalat szerint nem fog, csak páran. De akkor talán már jobban fogod érezni magad.

2021. dec. 27. 16:50
 20/35 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező!Nem bántunk.Ennél világosabban,egybehangzóbban,nem tudjuk leírni,hogy az első lépés,a háziorvos.Te bántasz minket,ha ezt a böszmeséget, mi TB költségünkre akarnád csináltatni!
2021. dec. 27. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!